Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 d’abr. 2020

Moviments al cas Jubany-Careta


Després de tants anys de travessa en el desert amb un grup reduïdíssim format bàsicament per la família, em fa molta il·lusió explicar-vos els molts i importants moviments que s’estan produint a l’entorn d’aquest cas Jubany-Careta:

1.- Hi ha un grup d’investigadors professionals multidisciplinar en actiu que treballen des de l’anonimat des de fa ja més d’un any de forma gratuïta.
2.- S’han anat recopilant i analitzant proves que permetran sol·licitar una reobertura del cas, tot i que l’última paraula per aprovar aquesta reobertura la té el sistema judicial.
3.- Gràcies a la difusió del cas que ha donat l’emissió dels programes de ràdio i televisió de “Crims” s’han produït noves reaccions.

Per això sol·licitem que es posin en contacte amb nosaltres a través de la web http://helena.jubany.cat/crim/ o a través del correu electrònic crim.helena@jubany.cat .

1.- Totes aquelles persones que estan investigant pel seu compte i hagin trobat nous indicis.
2.- Totes aquelles persones que en el seu dia van ser testimoni de qualsevol fet que pugui estar relacionat amb el cas.

Garantim el total anonimat de totes aquelles persones que puguin col·laborar fent-nos arribar informació.

FEU-NE TANTA DIFUSIÓ COM PUGUEU!!

Moltes gràcies a tothom pel seu interès i col·laboració!

6 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Fantàstic Eladi, a veure si al final pot fer-se la llum sobre aquests crims.

Judit Martinez Codorniu ha dit...

Justícia per la Montse,justícia per l'Helena,justícia pels amics,companys de biblioteca,grups excurssionistes,justícia inclús pels policies frustrats amb aquesta resolució......Montse,val més tard que mai i tan debò és és pugui guarir aquesta ferida,encara que sigui 20 anys tard....

Eladi Martínez ha dit...

Roger i Judit,
gràcies pel suport i els ànims! Seguirem!!
Eladi

Anònim ha dit...

Eladi, no veig a hores d'ara, cap iniciativa a change.org per recollir firmes.
No sé que es fa a Mataró ni a Sabadell. Vull creure que algú mou la causa.

Roc ha dit...

Jo diria que començarà a haver moviment quan ens permetin sortir al carrer i podem organitzar manifestacions per Sabadell. De moment, mes enllà de fer pressió a les xarxes i fer córrer la veu... poca cosa mes podem fer (almenys els que no som investigadors professionals)

Maria Pilar Martell ha dit...

Eladi, jo crec que després del confinament, sortiran coses,penso que el programa "crims" va fer ressò, ara el moviment Sabadellenc amb el manifest i les signatures potser en arribar als jutjats es pugui reobrir el cas.
Tant de bo sigui així.