Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

25 d’abr. 2020

* dissabte 25-4-20 *

Segueixo amb la meva triple recomanació diària: un llibre, un disc i un poema. Activitats sedentàries que podeu fer des de casa.
El poema el podeu llegir directament aquí, del disc ja us enllaço algunes cançons per internet  i el llibre... ja sé que no podeu sortir de casa a buscar-lo a la biblioteca o llibreries, però és per si el teniu per casa i no ho recordàveu o, en tot cas, aneu fent llista per més endavant.
Si sabeu que algú li poden interessar aquestes recomanacions, feu-les córrer, ja que les faig amb esperit de servei públic, per ajudar a passar el confinament.

Dissabte 25-4-20

Un llibre: LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES de Jules Verne. Després de Robinson Crusoe o paral·lelament vaig caure a les urpes de Jules Verne i vaig llegir-me'n tot el que em va caure a les mans. Vaig ser el primer nen de l'escola a completar la fitxa de la biblioteca i haver-ne d'obrir una segona, però és que no podia parar d'endrapar aquelles aventures lluminoses que em permetien viatjar pel món i pel temps. Pels infants hauria de ser obligatori inocular-los uns quants títols de Jules Verne, com una vacuna més. Et proporciona l'accés al gaudi per la lectura. Dic aquest títol com podria dir-ne qualsevol altre (Vint mil llegües de viatge submarí, Viatge al centre de la Terra, De la Terra a la Lluna, Cinc setmanes en globus...)

Un disc: THE STEVIE WONDER COLLECTION de Stevie Wonder. Un estoig amb 4 vinils que em va arribar fa mooolts anys de regal de Reis. No l'he seguit prou, però quan escolto algunes de les seves cançons el trobo un artista espectacular amb una capacitat per fer cançons boniques i ballables molt per sobre de la mitjana. Ritme, sensibilitat i qualitat musical per donar i per vendre!
Enllaços a algunes cançons:  "Isn't she lovely", "Superstition", "I wish", "Pastime Paradise", "You are the sunshine of my life", "Master Blaster", "Send One Your Love", "Happy birthday", "Overjoyed"...

Un poema: MELANCOLÍA de Dani Flaco. En Dani Flaco és un cantautor que segueix un estil proper al de Joaquín Sabina de poesia urbana. Fa poc ha tret el seu primer llibre de poemes, d'on he extret aquest...