Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

23 d’abr. 2020

* dijous 23-4-20 *

Segueixo amb la meva triple recomanació diària: un llibre, un disc i un poema. Activitats sedentàries que podeu fer des de casa.
El poema el podeu llegir directament aquí, del disc ja us enllaço algunes cançons per internet  i el llibre... ja sé que no podeu sortir de casa a buscar-lo a la biblioteca o llibreries, però és per si el teniu per casa i no ho recordàveu o, en tot cas, aneu fent llista per més endavant.
Si sabeu que algú li poden interessar aquestes recomanacions, feu-les córrer, ja que les faig amb esperit de servei públic, per ajudar a passar el confinament.

Dijous 23-4-20

Un llibre: LA BICICLETA ESTÀTICA de Sergi Pàmies. Per a mi Pàmies és un dels membres del trident de la narrativa curta catalana, honor que li comparteixo amb Quim Monzó i Empar Moliner. He posat aquest títol com en podria haver posat qualsevol altre, perquè en tots llueix la seva prosa contemporània, irònica, crítica i àcida, que circula entre l'humor, l'absurd, el surrealisme i la crua realitat. Però un conte que comença dient "He quedat amb mi mateix d'aquí a dues hores. No em conec personalment però hem parlat molt per xat..." no fa venir ganes de llegir-lo? Doncs així comença aquest llibre.

Un disc: MUSIC FOR ALL OCCASIONS de The Mavericks. Un altre d'aquests discos que pots posar de fil musical i acompanya molt agradablement sense carregar gens. Cançons de country pausat amb aclucades d'ull a la música tex-mex. En algunes la veu del cantant recorda l'Elvis Presley dels inicis. Molt agradable!
Enllaços a algunes cançons: "Foolish Heart", "One Step Away", "Here Comes the Rain", "Missing You", "All You Ever Do Is Bring Me Down", "My Secret Flame", "The Writing on the Wall", "Loving You", "If You Only Knew", "I'm Not Gonna Cry for You", "Somethin' Stupid"

Un poema: PASA Y OLVIDA de Rubén Darío. Un poema que, d'entrada, és maco per què sí i després... fa rumiar...