Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

30 d’abr. 2020

* dijous 30-4-20 *

Segueixo amb la meva triple recomanació diària: un llibre, un disc i un poema. Activitats sedentàries que podeu fer des de casa.
El poema el podeu llegir directament aquí, del disc ja us enllaço algunes cançons per internet  i el llibre... ja sé que no podeu sortir de casa a buscar-lo a la biblioteca o llibreries, però és per si el teniu per casa i no ho recordàveu o, en tot cas, aneu fent llista per més endavant.
Si sabeu que algú li poden interessar aquestes recomanacions, feu-les córrer, ja que les faig amb esperit de servei públic, per ajudar a passar el confinament.

Dijous 30-4-20

Un llibre: ELS ÀNGELS EM MIREN de Marc Pastor. No és la meva lectura habitual, però de tant en tant una bona novel·la negra es posa bé. I aquesta es va posar molt bé. Recull les aventures del Mosso catalano-guineà Abraham Corvo per investigar uns misteriosos assassinats. Aquest policia és el protagonista absolut, és perspicaç, intuïtiu i té una arma secreta: dins seu batega una pulsió obscura, una consciència antiga capaç de mirar directament als ulls del mal. És com mirar un capítol de la sèrie "Crims", però dura més.

Un disc: BED & BREAKFAST de Els Amics de les Arts. Amb aquest disc Els Amics de les Arts van esclatar. Conté un grapat de cançons genials que mostren les seves ganes de jugar amb les paraules, de divertir-se i de divertir. Recordo el primer cop que els vaig veure en directe com una ocasió molt especial: tothom se sabia i cantava totes les cançons (jo cantant com un boig "...tu vius al planeta piruleta...") i els seus monòlegs entre cançons eren divertidíssims. Després han fet discos potser més bons musicalment o a nivell de lletres, però aquest recull el seu moment àlgid de frescor i diversió i té cançons genials com el "Jean-Luc" o el "4-3-3".
Enllaços a algunes cançons: "Jean-Luc", "4-3-3", "Les meves ex i tu", "Liverpool", "L'home que va matar Liberty Valance", "La merda se'ns menja", "L'home que treballa fent de gos", "Reykjavik", "Els binocles d'en Pere", "Super bon noi", "Armengol", "Bed & Breakfast"

Un poema: A GLOPS de Cristina Company. Un poema curt, directe, sincer, natural...vital!