Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

14 d’abr. 2020

* dimarts 14-4-20 *

Segueixo amb la meva triple recomanació diària: un llibre, un disc i un poema. Activitats sedentàries que podeu fer des de casa.
El poema el podeu llegir directament aquí, del disc ja us enllaço algunes cançons per internet  i el llibre... ja sé que no podeu sortir de casa a buscar-lo a la biblioteca o llibreries, però és per si el teniu per casa i no ho recordàveu o, en tot cas, aneu fent llista per més endavant.
Si sabeu que algú li poden interessar aquestes recomanacions, feu-les córrer, ja que les faig amb esperit de servei públic, per ajudar a passar el confinament.

Dimarts 14-4-20

Un llibre: SUPERVIVENTS de David Long. Aquest és un llibre per a infants i adolescents, però jo m'ho vaig passar molt bé llegint-ho. Com diu el seu subtítol, són històries increïbles de superivència, històries reals de persones que van trobar-se en una situació límit entre la vida i la mort i... van sobreviure. Enmig d'un huracà a l'oceà , perduts enmig del desert, a l'Antàrtida, en profundes coves, atrapats dins d'una mina esfondrada, malferits enmig d'una muntanya nevada... Històries apassionants que demostren que en circumstàncies extremes les persones treuen una increïble capacitat de sobreviure, una gran fe en ells mateixos i un valor extraordinari.

Un disc: THE ESSENTIAL de Michael Jackson. No em considero un gran seguidor de la seva obra, de fet només tenia el disc de Thriller, però un any vam comprar aquest recull dels seus grans èxits i, escoltant-lo, quedes espaterrat de la gran quantitat de bones cançons que ha fet al llarg de la seva carrera. Musicalment mereix tenir un lloc reservat a la història de la música: una veu preciosa, unes balades fantàstiques i altres cançons amb un sentit del ritme impressionant que ell potenciava amb els seus espectaculars balls... Era una gran artista!
Enllaços a algunes cançons: "Got to be there", "Ben", "Blame it on the boogie", "Don't stop 'til you get enough", "Rock with you", "Can you feel it", "The girl is mine", "Billie Jean", "Wanna be startin' somethin'", "Human nature", "P.Y.T. (Pretty Young Thing)", "Thriller", "Bad", "Man in the mirror", "Smooth criminal", "Black or white", "Heal the world", "You are not alone", "Earth song", "They don't care about us"...

Un poema: MOONSHADOW d' Àngels Gregori. Avui un fragment d'un poema (no l'he trobat sencer) que vaig trobar un cop per internet i em va agradar molt...