Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

16 d’abr. 2020

* dijous 16-4-20 *

Segueixo amb la meva triple recomanació diària: un llibre, un disc i un poema. Activitats sedentàries que podeu fer des de casa.
El poema el podeu llegir directament aquí, del disc ja us enllaço algunes cançons per internet  i el llibre... ja sé que no podeu sortir de casa a buscar-lo a la biblioteca o llibreries, però és per si el teniu per casa i no ho recordàveu o, en tot cas, aneu fent llista per més endavant.
Si sabeu que algú li poden interessar aquestes recomanacions, feu-les córrer, ja que les faig amb esperit de servei públic, per ajudar a passar el confinament.

Dijous 16-4-20

Un llibre: I SI FOS VERITAT... de Marc Levy. Avui una novel·la romàntica i fantàstica (del gènere fantàstic). El primer cop que la vaig llegir em va captivar i enganxar. Aquests dies l'he rellegit i m'ha seguit agradant. Una jove metgessa pateix un accident de trànsit i queda en coma. Mentre el seu cos descansa en un llit d'hospital esperant el miracle, la seva ànima passeja per la ciutat, invisible als ulls de tothom... menys d'un arquitecte que se n'enamora i intentarà ajudar-la... Se'n va fer una pel·lícula l'any 2005 titulada "Ojalá fuera cierto".

Un disc: DIRECTAMENT de Gossos. Aquest és el primer disc en directe dels Gossos que recull els grans èxits de la seva primera etapa acústica, fresca i innocent. Jo hi era en aquell concert al Teatre Conservatori, al·lucinant amb aquells 4 joves de Manresa que només amb les seves guitarres i les seves veus feien aquelles cançons que sonaven tan bé... Jo volia ser com ells...
Enllaços a algunes cançons: "Pensa en els dies", "No tinguis por", "Mira'm bé", "La Isabel", "Vestit de melmelada", "Condemnats", "De tant en tant", "Metamorfosi", "L'ocell", "Carta a Cuba", "Més enllà", "La casa cuartel", "Manolo", "Mr. Recordman", "Borratxu", "Tot és fosc", "Una altra realitat", "Helplessly hoping", "Rera teu", "Adéu amic", "L'amic", "Sun is shining", "La Selva Negra", "Quan et sentis de marbre"

Un poema: NI CON COLA de Joaquín Sabina. Joaquín Sabina és un poeta que canta, més que un cantautor. Les seves cançons són poemes musicats, però a més a més ha escrit algun llibre de poemes. Aquest pertany al recull "Ciento volando de catorce", un llibre de sonets.


2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

El llibre el desconec, així com la pel·licula. Gran recull de Gossos i no menys Gran Sabina!

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Roger!
Eladi