Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

2 d’ag. 2023

"Unes ganes salvatges de cridar" (Marc Vintró)



UNES GANES SALVATGES DE CRIDAR
Marc Vintró
Ed. Proa

Aquest recull de contes és el guanyador de l'edició 2022 del Premi Mercè Rodoreda de contes. Cada any compro el recull guanyador, ja que jo també em dedico a escriure contes, i hi ha vegades que no comparteixo el criteri del jurat. Però aquest no és el cas.
Els contes del Marc Vintró m'han agradat. Temes originals i una manera d'escriure entenedora i atractiva. Dels nou contes en destaco un en què un enterramorts sembla sospitós d'una desaparició i un altre en què un fotògraf que havia deixat de buscar fer la foto perfecta, al final decideix canviar d'opinió. Ambients molt ben descrits, protagonistes que sovint ens expliquen les històries en primera persona, interès creixent i resolucions clares.
Una bona recomanació.