Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

23 d’ag. 2023

"La pell del món" (Xavier Mas Craviotto)

 



LA PELL DEL MÓN
Xavier Mas Craviotto
L'Altra Editorial

El Xavier Mas Craviotto ja em va enlluernar amb la seva primera novel·la "La mort lenta" i, després de llegir aquesta, continuo admirant la seva manera d'escriure punyent, elegant, lúcida, profunda, bonica... També la seva capacitat d'analitzar els pensaments i sentiments dels protagonistes de les seves novel·les per després capbussar-s'hi amb un nivell de detall i profunditat impressionant que ens fan endinsar-nos en la història d'una manera fantàstica. I al mateix temps et convida i gairebé t'obliga a reflexionar perquè saps que tu podries ser un dels seus personatges i et sents com si et pogués llegir els pensaments 
En aquest cas, ens posem dins la pell de dos germans que han viscut una infantesa traumàtica, plena de silencis, dolor, violència i soledat i ara es retroben en una habitació d'hospital, vetllant els últims dies de la mare que se'ls mor. Assistim al seu incòmode tracte pràcticament de desconeguts, a les converses que mantenen amb els seus terapeutes i al fluxe de pensaments que ens permet el progressiu descobriment del que va passar a les seves vides per acabar-los convertint en el que ara són.
Una lectura molt interessant i recomanable!