Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

26 d’ag. 2023

"Les calces al sol" (Regina Rodríguez Sirvent)

 



LES CALCES AL SOL
Regina Rodríguez Sirvent
Ed. La Campana

La Rita Racons ha acabat la carrera de psicologia, però ha suspès l'anglès i tampoc no sap a què vol dedicar-se: encara no ha trobat la seva vocació. De retorn al seu Puigcerdà natal, la seva àvia andalusa l'esperona a sortir a buscar-la i... sense ser-ne del tot conscient s'embranca en una gran aventura: fer tot un any d'au-pair amb la família Bookland a Atlanta.
És una família cultivada i exageradament intel·lectual amb tres fills (Aksel, Eva i Bini) pràcticament superdotats que excel·leixen en els estudis. El contrast entre la rigidesa d'aquesta família i la imperfecció, la improvisació i l'espontaneïtat de la Rita, ofereixen un no parar de situacions esbojarrades i hilarants, agreujades per les seves grans dificultats amb la llengua anglesa.
Però al mateix temps l'autora ens brinda episodis d'una gran sensibilitat i tendresa, perquè la Rita no es comporta com s'esperaria d'ella, però té altres qualitats que la fan estimar.
I mentre cuida els tres germans Bookland, va coneixent persones en diferents àmbits i vivint experiències increïbles que faran que al cap d'un any...
Potser millor que la llegiu, no?