Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

27 de maig 2020

"Eso que tú me das" (Jarabe de Palo)

Jarabe de Palo ha tret un nou disc per sorpresa.
Un disc que es titula "Tragas o escupes" i ja està penjat a Spotify i plataformes digitals.
I com a llançament ens han presentat un videoclip de la cançó "Eso que tú me das", un videoclip on es veu un Pau Donés amb una cara molt demacrada i assegut en un tamboret, que fa pensar que la malaltia potser l'està guanyant.
He llegit que la noia que balla en el videoclip és la seva filla i que ell havia de ballar amb ella, però que no tenia prou forces...
I em sap greu posar-ho aquí perquè no ho tinc confirmat i potser estic alimentant un "fake", però fa temps que pateixo per la vida d'aquest artista, d'aquesta gran persona que ens torna a donar un exemple de valentia i de generositat.

Gràcies, Pau, per tantes i tantes coses, per la música i per l'exemple d'actitud i...mentre estiguem en aquest ball amb la vida i ens quedin forces... a ballar!

3 comentaris:

Judit Martinez Codorniu ha dit...

M'he quedat impressionada perquè no he reconegut el Pau,no obstant cal energia per fer ressonar la veu,O sigui,que voldria pensar que està refent-se....però tinc les meves reticéncies.....això sí,si queden forces,a ballar!!!!

Miles ha dit...

Tremendo y muy, muy triste...

Eladi Martínez ha dit...

Judit i Miles,
barreja de sentiments...por i tristesa si realment se li està acabant la vida... agraïment i admiració per l'exemple de vida que dóna fins al final...
Respecte total per la persona i per l'artista!