Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

11 de maig 2020

* dilluns 11-5-20 *

Segueixo amb la meva triple recomanació diària: un llibre, un disc i un poema. Activitats sedentàries que podeu fer des de casa.
El poema el podeu llegir directament aquí, del disc ja us enllaço algunes cançons per internet  i el llibre... ja sé que no podeu sortir de casa a buscar-lo a la biblioteca o llibreries, però és per si el teniu per casa i no ho recordàveu o, en tot cas, aneu fent llista per més endavant.
Si sabeu que algú li poden interessar aquestes recomanacions, feu-les córrer, ja que les faig amb esperit de servei públic, per ajudar a passar el confinament.

Dilluns 11-5-20

Un llibre: MOMO de Michael Ende. Tenia el record infantil que era un llibre estimulant i màgic. L'he rellegit aquests dies i ho confirmo. Té alguna cosa del Petit Príncep... La Momo és una noia que atresora els valors de la puresa infantil, la bondat, la solidaritat, la imaginació... tot el que els Homes Grisos volen prendre dels adults quan els van prenent el Temps. Perquè de cop a la ciutat tothom ha perdut l'alegria de viure i només estan obsessionats amb no perdre el Temps, tan obsessionats que no poden gaudir-ne gens ni mica. La Momo, amb l'ajuda de la tortuga Cassiopea, emprendrà una fantàstica aventura i tindrà l'oportunitat de capgirar el curs d'aquests esdeveniments.

Un disc: GREATEST HITS de Lenny Kravitz. En aquest disc hi ha molt de rock'n'roll, però no només. Hi ha balades molt sensuals, hi ha pop, hi ha soul, hi ha rythm'n'blues... bons arranjaments, riffs de guitarra i, sobretot, un bon grapat de bones cançons que sempre venen de gust reescoltar.
Enllaços a algunes cançons: "Are You Gonna Go My Way", "Fly Away", "Rock and Roll Is Dead", "Again", "It Ain't Over 'til It's Over", "Can't Get You Off My Mind", "Mr. Cab Driver", "American Woman", "Stand by My Woman", "Always on the Run", "Heaven Help", "I Belong to You", "Believe", "Let Love Rule", "Black Velveteen"

Un poema: SERÉ ARBRE UN XIC MÉS de Marina Antúnez. Un poema que potser parla de l'essència, allò que mantenim, malgrat els canvis exteriors i el pas del temps.