Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

5 de maig 2020

* dimarts 5-5-20 *

Segueixo amb la meva triple recomanació diària: un llibre, un disc i un poema. Activitats sedentàries que podeu fer des de casa.
El poema el podeu llegir directament aquí, del disc ja us enllaço algunes cançons per internet  i el llibre... ja sé que no podeu sortir de casa a buscar-lo a la biblioteca o llibreries, però és per si el teniu per casa i no ho recordàveu o, en tot cas, aneu fent llista per més endavant.
Si sabeu que algú li poden interessar aquestes recomanacions, feu-les córrer, ja que les faig amb esperit de servei públic, per ajudar a passar el confinament.

Dimarts 5-5-20

Un llibre: EL MÓN PERDUT de Sir Arthur Conan Doyle. Una AVENTURA així, en majúscules. Una expedició científica a un altiplà de Sudamèrica per demostrar que allà continuen existint-hi algunes espècies de dinosaures que van sobreviure a l'extinció. És un tipus de novel·la com les de Jules Verne, que t'arroseega en la seva lectura i, si et deixes portar, gaudeixes de la lectura, més enllà de la seva versemblança.

Un disc: ÀNIMA BLUES de Damià Olivella. Sembla mentida que un noi del Bages sigui capaç d'interpretar estàndards del blues i el soul amb l'ànima que el Damià Olivella és capaç de posar en els seus directes. L'he vist en directe amb el tub de metacrilat al dit fent l'slide i posant tota l'ànima en la interpretació d'un blues amb els dits surfejant amunt i avall de la guitarra... tancaves els ulls i podies imaginar-te Robert Johnson o Eric Clapton... I en aquest disc es pot gaudir d'aquestes cançons i, particularment jo hi vaig descobrir una petita joia, una versió preciosa del "Some days are diamonds" de John Denver...
Enllaços a algunes cançons: "Superstition", "Ain't no Sunshine", "Ramblin' on my Mind", "Overjoyed", "Crazy", "Even If I Try", "I Got the Key", "Some Days are Diamonds", "The Dock of the Bay", "Who's Lovin You", "Sense Por", "A Mig Camí II", "A Change is Gonna Come", "Wonderful World", "La Clau (bonus track)"

Un poema: HI HA SOMRIURES d'Isabel Ribera. Un bonic poema que parla dels somriures que tant ens poden ajudar...