Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

19 de maig 2020

Stay Homas


Aquest foto és del primer contacte que jo vaig tenir amb aquests tres nois. La meva germana Judit ens va passar un vídeo de tres nois que cantaven una cançó des d'un terrat de Barcelona. Amb una guitarra i una galleda donaven un bon rotllo extraordinari...
Qui eren?
Al cap de pocs dies tothom els coneixia perquè van començar a publicar cada dia una cançó a les xarxes, totes boníssimes, es van fer virals i els va començar a seguir gent d'arreu del món.
Són el Klaus Stroink (trompeta de Búhos), el Rai Benet (baix de Búhos) i el Guillem Boltó (trombó i cantant de Doctor Prats), 3 músics que compartien pis quan va començar el confinament i van començar a penjar cançons per animar la gent.... I vaja si ho han aconseguit!
Amb un immens talent i els instruments que tenien a casa (guitarra, trompeta, trombó, ukelele, un petit teclat i percussions improvisades amb una galleda, una tapa de cassola o una caixa de cartró), han creat un munt de cançons boníssimes.
Enginyoses, divertides, de diferents estils, barrejant llengües (català, castellà, anglès, portuguès...) i, en moltes d'elles, incorporant un fragment  a través de la pantalla del mòbil de músics amics que hi fan una col·laboració.
El que va començar com un divertimento se'ls ha escapat de les mans: els han entrevistat de mil i un mitjans ncaionals i internacionals, tenen programat un concert al juliol (per al qual van exhaurir les entrades en menys de mitja hora), faran un disc a la tardor amb la multinacional Sony... Fins i tot Michael Bublé, que els segueix i aplaudeix, ha enregistrat una versió del Gotta Be Patient...

Però per molt bé que estigui aquesta versió i per molt bé que estigui el disc que treguin a la tardor jo crec que mai no superaran la frescor i l'autenticitat d'aquests vídeos confinats que pengen a internet. En el moment d'escriure aquesta notícia en tenen publicats 28, dels quals faig una selecció de 16 (més de la meitat) que trobo excel·lents i brillants per les lletres, pel ritme, per les harmonies vocals, per l'enginy i sobretot pel superbonrotllo que em donen. Us les recomano al 100% si voleu acabar vivint moment de "cuquileo" i acabar exclamant enmig d'una cançó "Aaaguaaa!"
Cliqueu a sobre de cada enllaç i gaudiu-les!
Confination Song II: STAY HOMA (amb Sr. Wilson)
Confination Song VI: GOTTA BE PATIENT (amb Judit Neddermann)
Confination Song IX: THE BRIGHT SIDE (amb Josep Montero d'Oques Grosses)
Confination Song X: NADA QUE HACER
Confination Song XI: ESTAMOS MAL (amb El Kanka)
Confination Song XII: VOLVERÉ A EMPEZAR (amb el Nil Moliner)
Confination Song XIV: IN THE END
Confination Song XVII: ESO NO (amb Green Valley)
Confination Song XIX: ANYTHING AT ALL (amb Lia Kali)
Confination Song XX: TE LO DIGO JIMMY
Confination Song XXI: CUMPLEAÑOS
Confination Song XXIII: FEELINGS (amb Kyne)
Confination Song XXIV: LES MERDES
Confination Song XXVI: DOIN' THE PEACH (amb Vic Mirallas)
Confination Song XXVII: ANOTHER LOVE SONG (amb Pablo Alboran)
Confination Song XXVIII: TA TUDO BEM

2 comentaris:

Judit Martinez Codorniu ha dit...

Stay Homas,quin bon rotllo,quina companyia ens han fet en aquest confinament....em van enviar vídeo sense cap més informació,ningú sabia qui érem,ningú sabia nom del grup,ningú sabia qui éren els integrants però tots pensàvem:quina bona onda.....
Inclús amb dies grisos i tristots et posaves un dels seus vídeos i automàticent creues que tot aniria bé i el confinament agafava una nova dimensió...
Són un grup fresc,divertit,innovador,auténtic,amb ritme....no m'estranya que hàgin esgotat entrades al concert de juliol i aquest grup per més que els copiïn les cançons,no tenen rival,tenen imatge i estil propi i no els poden fer ombra...
M'encanten Stay Homas,m'heu proporcionat moments excepcionals,us segueixo i us seguiré i encara trobo que té més mérit donar-se a conéixer en circumstàncies tan extraordinàries!!
Gràcies Stay Homas!!

Eladi Martínez ha dit...

Ei, Judit, recordes quan ens vas passar el primer vídeo? No sabíem qui devien ser aquells nois, però ens donava tan bon rotllo aquella cançó... I en pocs dies van començar a sortir per tots els mitjans de comunicació.
I estic d'acord que tenen alguna cosa pròpia, tenen ànima, tenen autenticitat i tenen molt talent.
Gaudim-ne tant com puguem!