Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

18 de març 2020

* dimecres 18-3-20 *

Segueixo amb la meva triple recomanació diària: un llibre, un disc i un poema. Activitats sedentàries que podeu fer des de casa.
El poema el podeu llegir directament aquí, del disc ja us enllaço algunes cançons per internet  i el llibre... ja sé que no podeu sortir de casa a buscar-lo a la biblioteca o llibreries, però és per si el teniu per casa i no ho recordàveu o, en tot cas, aneu fent llista per més endavant.
Si sabeu que algú li poden interessar aquestes recomanacions, feu-les córrer, ja que les faig amb esperit de servei públic, per ajudar a passar el confinament.

Dimecres 18-3-20

Un llibre: ÉS QUE ABANS NO ÉREM AIXÍ d'Empar Moliner. És el darrer llibre que he llegit i m'ha agradat moltíssim. Els contes de l'Empar Moliner tenen un estil molt personal. Són tremendament actuals i aprofundeixen en les misèries i contradiccions de la condició humana, passejant entre l'humor i la crueltat, l'atzar i la desgràcia, la crítica i la reflexió. Hi ha un mestratge en la manera d'escriure'ls i el tractament dels temes que, llibre a llibre, es consolida i creix. Molt recomanable!


Un disc: HOME IS WHERE THE HEART IS de Ramon Mirabet. Si em coneixeu ja sabeu que Ramon Mirabet és un dels meus artistes preferits i a qui més vegades he vist en directe i... sempre m'ho he passat molt bé en els seus concerts. És autèntic, té una veu càlida que comunica i emociona i porta uns músics genials que donen sensibilitat, força i trempera a les seves cançons. Aquest disc també el vam escoltar ininterrompudament durant moltes setmanes. Us enllaço algunes cançons: "Home is where the heart is", "Those little things", "Use your smile", "For the lady", "Shake it just like that", "Go"... Una advertència: si no el coneixíeu i el tasteu... ja no el podreu deixar!

Un poema: EDUCAR de Gabriel Celaya. Un poema preciós que parla de la manera com mestres i pares eduquem els infants, dotant-los de totes les eines que podem i amb la il·lusió de perdurar a través d'ells... Una imatge poderosa i entranyable...



2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Molt maco el poema Eladi!

Eladi Martínez ha dit...

Roger, moltes gràcies.
Eladi