Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

6 de març 2020

Verkami per al nou disc de la Cèlia Vila

La Cèlia Vila, cantautora calderina i amiga de la família segueix fent cançons i vol treure un segon disc.
Aquesta vegada vol fer-ho a través del micromecenatge de la plataforma Verkami i ens demana si l'ajudem a finançar aquest projecte.
La Cèlia canta molt bé i a més a més composa cada vegada millor. Les seves cançons i la seva veu transmeten i emocionen.
Per tot això tinc claríssim que he de recolzar-la en aquest projecte i em ve molt de gust fer-ne la màxima difusió per intentar aconseguir més "mecenes" que col·laborin econòmicament a fer realitat el segon disc "On tot comença".

Si us ve de gust, entreu al Verkami i feu-hi una aportació. I, si més no, ajudeu-me a escampar la notícia perquè arribi la màxim de gent.
Us deixo l'enllaç al seu Verkami, el seu vídeo de presentació del projecte i un parell de cançons perquè veieu com són de recomanables.