Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

27 d’ag. 2024

"Blackwater. Part I: La riuada" (Michael McDowell)

 

BLACKWATER. PART I: LA RIUADA

Michael McDowell

Blackie Books


Ja fa mesos que vaig sentir a parlar del fenomen Blackwater: una saga de sis volums a l'entorn de les relacions entre uns personatges influents de la ciutat de Perdido, un nucli rural de l'Alabama de 1919. Michael McDowell, un gran escriptor de literatura popular, va escriure'ls l'any 1983 i va exigir que es publiquessin en sis entregues, una per mes.

Va ser un èxit espectacular que ara s'ha reproduït en diversos països europeus. L'edició és en format llibre de butxaca, amb unes portades d'estètica retro molt suggerents.I la história ... 

La història enganxa a base de bé! Hi ha lluites de poder i tensió psicològica i hi ha grans dosis de misteri a l'entorn de l'Elinor Dammert, una mestra que ha aparegut del no-res després d'una salvatge riuada que ha sepultat tot el poble.

És una dona misteriosa i dominant, que acaba aparellant-se amb l'Òscar Caskey i topa frontalment amb la que serà la seva sogra, l'omnipotent matriarca Mary-Love.

Quan comences, ja no et pots aturar. Jo vaig comprar la part I per veure si m'agradava i crec que aniran caient l'un darrere l'altre perquè vull saber què més els passarà als habitants de Perdido.

Avisats quedeu!


#estiu24 #lectures #passodinsta #calafell #BkackwaterLaRiuads #MichaelMcDowell @blackiebooks

2 comentaris:

Peix ha dit...

Estava esperant què en deia algú amb criteri per si calia llegir aquesta saga. Bé, suposo que ara me l'hauré de comprar i llegir-la. Salut!

Eladi Martínez ha dit...

Carai, quina responsabilitat..."algú amb criteri"... Jo l'he llegit amb reticències i m'ho he passat molt bé. I he llegit que aquest autor estava molt ben considerat entre els escriptors i també havia estat guionista de Beetlejuice, entre altres...