Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

23 d’ag. 2024

"Plovien ocells" (Jocelyne Saucier)

 

PLOVIEN OCELLS

Jocelyne Saucier

Editorial Minúscula


Un llibre deliciós. 

Hi ha aventura, hi ha sentiments, hi ha misteri, hi ha reflexió. I està tan ben escrit! D'una manera que t'hi capbusses i només vol seguir avançant, però sense córrer, sense fal·lera, gaudint del plaer d'una lectura molt agradable i molt interessant.

L'autora ens porta a uns boscos canadencs on hi ha tres ancians que han decidit escapar de la societat i viure els anys que els quedin en total llibertat, decidint com viure i com morir. 

Però aquest ecosistema tancat es sacseja quan aconsegueixen arribar-hi dues noves espècies: una fotògrafa que ressegueix els testimonis dels supervivents dels Grans Incendis de principis del segle XX i una anciana que també ha decidit escapar de la vida que portava fins llavors.

Aquests canvis i totes les interaccions que es produeixen entre els personatges, la manera com l'autora va descabdellant la història, el to que sap imprimir-li... tot plegat fa que llegir-la hagi estat un plaer i us la recomano ferventment.

Un llibre deliciós.


#estiu24 #lectures #passodinsta #calafell #PlovienOcells #JocelyneSaucier @editorialminuscula