Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

25 d’ag. 2024

"Les absències" (Irene Klein Fariza)

 

LES ABSÈNCIES

Irene Klein Fariza

Edicions Bromera


Un recull de contes molt ben escrits. Contes curts i mínimament relacionats entre ells, de manera que mica a mica anem entrant en l'univers que l'autora ha bastit per encabir aquest recull de relats amb una idea de fons: l'absència. 

Pot ser el buit de la mare morta, o el que ha deixat dins seu un avortament, l'enyor de la València natal des d'una vida precària a Mannheim, les relacions de parella exhaurides...

L'autora fuig de l'autocompassió i la pena i aborda les històries amb originalitat, desplegant mica a mica els elements que al final ens donaran la visió de conjunt. A vegades des de la primera persona i a vegades des d'una segona que ens interpel·la. Sovint en forma de monòleg interior que desplega els pensaments i sentiments de la protagonista.

Molt fàcil i agradable de llegir.


#estiu24 #lectures #passodinsta #calafell #LesAbsencies @irenekleinfariza @bromeraed