Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

12 d’ag. 2024

"Madre de corazón atómico" (Agustín Fernández Mallo)

 

MADRE DE CORAZÓN ATÓMICO

Agustín Fernández Mallo

Editorial Seix Barral


No coneixia aquest autor. Va estudiar Ciències Físiques, ha escrit poesia i novel·la, ha fet videoart i ha engegat projectes musicals. Polifacètic i amb una gran capacitat per "relacionar". Ciència i art, observació i reflexió, racionalitat i sensibilitat...

El llibre parla de la vida i la mort del seu pare i li ressegueix la història fent salts en el temps i relacionant passat i present. De fet el mateix autor recorre escenaris que va viure el seu pare anys enrere buscant connexions.

És una lectura interessants que fa pessigolles a la intel·ligència, la sensibilitat i la intuïció, barrejant records i somnis per intentar trobar sentit a les coses.

Si us hi atreviu, llegireu frases com "...los años han muerto pero al tiempo no le ha pasado nada..." o "...tardas algún tiempo en darte cuenta de que la gente muere para hacerse imprescindible...".

Gràcies per la recomanació, Iria!


#estiu24 #lectures #passodinsta #MadreDeCorazonAtomico @agustinfernandezmallo @seix_barral