Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

15 d’ag. 2024

"Perdona'm per desitjar-ho tant" (Carme Serna)

 

PERDONA'M PER DESITJAR-HO TANT

Carme Serna

Editorial Proa


Aquest és el recull de contes guardonat amb el Premi Mercè Rodoreda 2023. I després de llegir-los he de dir que em sembla un premi ben merescut.

L'autora ens mostra una veu pròpia que dona coherència a tot el recull. Contes curts, protagonitzats per dones en primera persona. Dones fortes, amb un imaginari potent, simbòlic i suggerent. Històries on es barreja la realitat i un altre pla paral·lel a cavall entre la fantasia, el somni o l'inconscient que ens ofereix uns girs potents, enginyosos i ben travats. Històries originals, salpebrades amb el vocabulari propi de les Illes Balears, que és on es desenvolupen totes, afegint-hi aquest ingredient marítim i insular.

Una gran descoberta!


#estiu24 #lectures #passodinsta #calafell #PerdonamPerDesitjarhoTant @carmeserna #EditorialProa