Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

20 d’ag. 2024

"Ofert a les mans, el paradís crema" (Pol Guasch)

 

OFERT A LES MANS, EL PARADÍS CREMA

Pol Guasch

Editorial Anagrama


Una història agredolça, d'amistat i infelicitat, de relacions familiars insatisfactòries, de llum enmig del caos. El Líton i la Rita es fan amics. Es troben i es tenen enmig d'unes vides que sovint són massa difícils, en un entorn hostil (societats tancades de pobles petits, sequera extrema, incendis, l'avenç d'una malaltia que podria ser la SIDA i s'emporta vides joves...). Cadascun d'ells dos troba una parella, però la seva amistat acaba sent més duradora que les relacions de parella.

Escrit en una prosa poètica, lluminosa i sensible, pel meu gust el relat és massa desorganitzat, fent continus salts en el temps i canviant contínuament de veu narradora.

No m'ha agradat especialment, però crec que Pol Guasch (que també escriu poesia) té molt talent i ens anirà oferint grans llibres amb el pas del temps.


#estiu24 #lectures #passodinsta #calafell #OfertALesMansElParadisCrema @polgua @anagramaeditor