Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

1 de jul. 2020

11 anys del picalapica

11 anys de bloc...
1347 entrades parlant de mil i una coses...
De vegades per expressar en veu alta gustos, opinions i reflexions...
Sovint només per deixar constància de la vida viscuda...
M'ho passo tan bé recordant episodis viscuts... Sé que el pas del temps els hauria anat desdibuixant, però les paraules i les imatges amb les quals els vaig fixant aquí al bloc em permeten reviure les sensacions viscudes quan els vaig escriure...

Aquesta entrada ja és tradicional: cada any el dia 1 de juliol em felicito a mi mateix per la continuïtat del bloc, us dono les gràcies als lectors i faig una selecció de les notícies més importants del darrer any.
Enguany vull començar per dos fets força destacats que han passat aquí al bloc:

12 mesos: 12 contes
Al setembre vaig escriure un conte i el vaig publicar al bloc. Animat pels comentaris elogiosos dels lectors i perquè a mi mateix també m'havia agradat, em vaig proposar el repte de fer un conte cada mes, repte que estic a punt de veure assolit i els 12 contes hauran quedat recollits aquí mateix. Demà publicaré el de juliol...

Tres recomanacions diàries
El 16 de març vaig començar l'exercici diari de fer tres recomanacions diàries: un llibre, un disc i un poema. Era un acte de solidaritat per ajudar a passar el confinament del coronavirus al meu entorn i va tenir molt bona rebuda. Ho vaig allargar durant 2 mesos, 60 dies, fins el 16 de maig i penso que en van quedar uns reculls prou interessants.

I ara ja sí, la selecció de les notícies més destacades de l'any que aquest any no he pogut reduir a només una per mes:


Gràcies a tots i... per molts anys!

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Moltes felicitats Eladi, la teva perseverança i constància ens dóna ànims als qui no en tenim tanta. Gràcies per ser-hi tots aquests anys, i que per molts més puguem seguir gaudint de les teves vivències, inquietuds, poemes, contes, reflexions o simplement passatemps interessantíssims!

Per molts anys Picalapica!

Eladi Martínez ha dit...

Moltes gràcies, Roger, un dels lectors més constants i participatius d'aquest bloc. Una abraçada!
Eladi