Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

20 de des. 2019

Bones vacances, mestres (un vídeo)

Va ser un impuls...
Quan escoltava la cançó "Memories" de Maroon 5, me la imaginava de banda sonora d'un vídeo bonic. I em van venir al cap imatges de l'escola buida, com alguns anuncis d'aquells que toquen la fibra...
I m'ho vaig agafar com un repte.
Havia d'aconseguir imatges de l'escola i intentar fer un mínim guió que enllacés les imatges i les fes córrer al ritme de la música. I afegir-hi una mica de text que acompanyés la narració de les imatges. Tenia una intuïció de com voldria que quedés i el dubte de si seria capaç de materialitzar-ho.

El dilluns vaig arribar d'hora a l'escola amb la càmera i vaig gravar espais encara buits de gent. Al migdia, a l'hora de dinar, vaig seguir enregistrant les sensacions de l'escola buida, diferents espais i també un recull de les diferents produccions dels alumnes que hi havia exposades pels passadissos.
I llavors vaig anar posant fil a l'agulla. Enllaçant imatges.quadrant-ho amb la música. Redactant els textos breus.
Mica a mica va anar creixent i vaig quedar força content del resultat. Com sempre es podria millorar, sobretot a nivell de gravació d'imatges, però penso que les sensacions que despertarà entre els meus companys mestres (i potser també els que no) seran les que jo volia aconseguir.
O almenys així ho espero...
Bones festes a tothom!

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Molt xulo Eladi, Bones Festes!!!

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Roger!
Bon ony nou!
Eladi