Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

1 d’ag. 2013

Petits plaers d'estiu

L'estiu és una època meravellosa perquè porta associat un gran plaer: TENIR TEMPS!
I amb aquest tresor a vegades sorgeix l'oportunitat de gaudir de petits plaers associats.
En el que portem d'estiu hi ha hagut almenys 4 ocasions en que he tingut la sensació d'estar gaudint d'aquests moments. No els poso en cap ordre concret i constato que en la majoria de casos el seu cost material és petit o inexistent, però en canvi constitueixen moments de pau i felicitat, com petits oasis enmig de la vida quotidiana.
  1. GUITARRA AL BALCÓ: Nit d'estiu. La temperatura és alta però corre una mica d'aire agradable. A les fosques, assegut al balcó amb la guitarra a les mans. Sense tocar cap cançó en concret, anar provant diferents rodes d'acords. De tant en tant surt una cosa maca i intento retenir-la a la memòria, anar-la repetint i, si es pot, allargant. A vegades l'estat de relaxament és tal que se'm comencen a tancar els ulls...
  2. MOJITOS AMB L'ANNA: Per l'aniversari de casats vam fer una escapada a Tossa de Mar. Havent sopat vam anar passejant pel casc antic i la zona emmurallada. Al final vam acabar a un petit bar al Passeig del Mar, dalt de les muralles, amb bones vistes sobre la platja i les teulades de la vil.la, prenent uns mojitos boníssims...
  3. BANY NOCTURN: Una nit que no corria gens d'aire vaig estar una bona estona a la piscina que tenim darrera de casa. Sol, despullat, a les fosques, surant dins d'un gran flotador i gaudint de la contemplació de les estrelles... Súper-relaxant!
  4. CÓRRER SOTA LA PLUJA: Un dia que ja tenia pensat sortir a córrer una mica, va començar a ploure. En comptes de fer-me recular, vaig tenir ganes de recuperar aquella agradable sensació d'estar corrent i notar com les gotes de pluja regalimen confonent-se amb la suor, sentir l'olor de la terra molla del bosc, arribar a casa amb la roba xopa i fe runa dutxa calentona per refer-se... Ummhh!!
Si en teniu ocasió, us recomano que els proveu i acabo amb un vídeo d'una cançó de l'ANNA ROIG I L'OMBRE DE TON CHIEN que precisament es titula "CORRO SOTA LA PLUJA".


3 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Petits grans plaers, si senyor!! I que durin per molts anys!!

Eladi Martínez ha dit...

Roger: i que vostè ho pugui veure... je, je, je

Roger Berenguer ha dit...

En vida seva! ;-)