Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

28 d’ag. 2013

Conscients d'un luxe

Cada vegada que estem passant les vacances a Calafell i rebem la visita d'alguns amics em quedo impressionat de la cara que fan a mesura que van entrant dins de l'apartament.
Els expliquem que és un setè pis i que és molt vell i modest. Ells van entrant pel passadís i quan arriben al menjador i veuen la vista impressionant sobre el mar es queden embadalits.
I això em fa revalorar la sort que tenim de passar les vacances cada any aquí a Calafell. En un apartament a primera línia davant del mar amb unes vistes espectaculars.
Són espectaculars les vistes i també el fet que només haguem de travessar el passeig marítim per anar i tornar de la platja. I a més a més al bloc d'edificis hi ha una piscina comunitària...
Contemplar el mar, de dia i de nit, sentir el seu so hipnòtic... és un luxe fantàstic al que ja ens hem acostumat perquè fa molts anys que venim a Calafell i ara ja fa molts anys que lloguem el mateix apartament. I en som conscients i el valorem, però m'agrada veure en la cara dels que en gaudeixen per primer cop, la cara que devia fer jo el primer dia.
Que per molts anys hi poguem anar tornant!!