Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

6 d’ag. 2019

Que nos quiten lo bailao!

He mirat si hi havia expressions equivalents en català, però no expressaven ben bé el mateix... I m'agrada "que nos quiten lo bailao"...

És estiu i això vol dir, sobretot, temps...el més gran dels tresors...
Temps per fer un curs de formació, per anar al cine, per llegir, per escoltar música, per escriure, per pensar, per badar, per gaudir... i per fer coses que durant l'any no tenim temps de fer.

Faig aquesta notícia per deixar constància d'un seguit de coses que he fet en aquestes primeres setmanes d'estiu:

  • vam gaudir d'un genial concert del Ramon Mirabet a les Vesprades a l'Alzina de Fonollosa.
  • vaig assistir a uns quants espectacles del III Festival de Titelles del Moianès.
  • vam passar un cap de setmana al Ripollès amb la família Alarcón-Salvador en una casa rural a Planoles i vam visitar Ventolà, La Molina i el parc d'aventures d'Estiulaventura.
  • vam anar amb l'Anna a passar un dia a Barcelona a celebrar l'aniversari de casats: primer vam fer una sessió de relaxació al Flotàrium (flotar en una càpsula amb una solució d'aigua amb sal semblant a la del Mar Mort) i després vam fer el Sopar dels Sentits a la Real Acadèmia de Medicina (vam visitar l'espai on els candidats a cirurgians s'examinaven davant dels seus mestres i vam fer un sopar on havíem d'anar endevinant el que menjàvem)...
I després, mentre els nens estaven de campaments, amb l'Anna vam passar uns dies fantàstics al Pallars, però això ja serà una altra notícia...

I quan torni l'hivern i no sortim de casa i anem escopetejats amunt i avall, recordarem aquests moments que ja ningú no ens podrà prendre... que nos quiten lo bailao!