Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

11 d’ag. 2019

Cinema amb el Roc


Aquestes són les 4 pel·lícules que he anat a veure amb el Roc.
Només ell i jo.
Abans havíem anat moltes vegades al cine tots quatre, però ara parlo només de nosaltres dos.
Crec que la primera va ser "Coco". Era un diumenge al matí. A mi em venia de gust veure-la i a casa ningú havia mostrat interès. Quan vaig dir que me n'hi anava, ell va demanar si podia venir. Així: pim-pam.... Improvisat...
Vam anar-hi els dos i va ser maco parlar durant el viatge en cotxe i després de la pel·lícula, comentar-la.
Crec que als dos ens va agradar.
Després va venir "El rascacielos" i crec que n'hi va haver una altra que cap dels dos recordem. Aquest estiu vam anar a veure la reposició de "Matrix" i, fa poc, "La vida sense la Sara Amat".
Cada cop que som asseguts al cine i passen els tràilers, anem prenent nota d'alguna altra pel·lícula que voldríem veure i mica a mica s'està convertint en un bonic espai de comunicació entre nosaltres dos.
Ell que pràcticament només té un centre d'interès (el futbol) en el qual jo no hi poso tot l'interès i entusiasme que ell voldria, ha trobat en les pel·lícules una experiència gratificant per compartir amb el seu pare.
I ara, en plena adolescència, trobo genial que obrim aquest canal que ens permetrà compartir experiències i converses. Perquè a vegades comences parlant de la pel·lícula i la conversa et va portant a altres temes d'interès que, cadascú amb la seva pantalleta i en els rols de "pare" i "fill adolescent", segur que a casa no encetaríem.
Sento que és bo teixir complicitats individuals de persona a persona, més enllà de les col·lectives familiars. Amb el Roc ha sorgit aquesta via i segur que amb l'Ona en trobarem una altra... o la mateixa... però serà interessant i enriquidor tenir una afició compartida, una "excusa" per trobar-nos en territori neutral i gaudir d'un temps compartit...
Ho anirem gaudint mentre duri...