Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

12 d’abr. 2019

Viatge en el temps (riure per no plorar)

Estic pendent d'una visita a l'especialista del genoll...

A primers de setmana em truquen d'Althaia:
- El senyor Eladi Martínez? Li comuniquem que té visita el dijous 11 d'abril a les 9'45 amb el doctor Saus.

En prenc nota... (però el dr. Saus és el que em va operar del dit de la mà... també fa genolls?). Demano festa a la feina. Arriba el dia.

Quan falta poc per les 9'45 h, estic donant voltes buscant aparcament i, com que no en trobo, entro al pàrquing. Pujo a la planta de les consultes externes i passo la targeta al lector.
Em dóna un error i em diu que consulti a informació.
Vaig al taulell d'informació i hi ha una cua de mil dimonis. Trec un número i clavo la vista a les pantalles on van anunciant el número que criden. Allò no avança i decideixo anar a l'aventura a veure si trobo quin és el despatx del Dr. Saus. Vaig passant per les diferents sales del mòdul A, B, C, D mirant les pantalles, però no veig enlloc el nom del dr. Saus.
Torno al taulell d'informació i comprovo com encara no han dit el meu número.
Bufo.
Vaig picant amb el peu.
Miro els molts minuts que ja passen de l'hora i m'atabalo.
Miro als peus. Miro al sostre. Miro al meu voltant...
I de cop veig que a un extrem del taulell d'informació hi ha una noia que atén persones sense número. M'hi acosto i em poso darrere d'una noia que ha vingut avui, quan tenia hora per a demà... Demà li és impossible i intenta que la visitin avui... Res a fer, el seu metge només visita els divendres... Vagi a atenció a l'usuari... Se'n va ben contrariada i em toca a mi.

- Bon dia, el lector no m'ha llegit la targeta i m'ha adreçat a informació. Tenia hora a les 9'45 amb el dr. Saus, però no sé a quin despatx ni quin número tinc.
- Em permet la targeta?

Passa la targeta, mira la pantalla i em mira amb cara de "a veure ara com li dic això a aquest home"...

- Aquí no hi consta cap hora...
- Però si em van trucar aquesta setmana i em van dir el dia 11 d'abril a les 9'45... Estava pendent d'una visita a l'especialista del genoll...
- No té cap visita programada... Aquí consta que està pendent d'una visita amb el Dr. Prat, però encara no la té programada...
- No entenc res... em van trucar...
- Aquí el que em surt és que vostè va tenir visita amb el Dr. Saus el dia 11 d'abril a les 9'45, però.. de l'any 2016...Deu haver estat un error...
- Quèèèè? Això és surrealista... He hagut de plegar de la feina, pagar el pàrquing... I ara què faig?
- Ho sento. No té cap visita programada

La noia no en té la culpa i m'acomiado amb cara d'idiota... I ara què faig?
Doncs ho explicaré al picalapica i potser arrenco algun somriure a algú... riure per no plorar...


2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Eladi, jo m'hagués estirat dels cabells, però el teu relat és hilarant! Segur que la propera vegada que et truquin de l'ICS demanaràs una segona opinió!
Ànims!

Eladi Martínez ha dit...

Roger, va ser tan al·lucinant que no vaig reaccionar... ni em vaig enfadar...
Eladi