Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

16 d’abr. 2019

La Cèlia Vila presenta disc i tu t'ho perdràs?


El missatge principal d'aquesta notícia és que el dia de Sant Jordi (23 d'abril) a les 20 h a l'espai Artium d'Artés la CÈLIA VILA presenta el seu primer disc!!
I és una gran notícia!

Si seguiu aquest bloc ja sabeu que fa temps que segueixo la Cèlia. Les famílies som amigues i des de fa molts anys vam poder començar a gaudir de les seves primeres actuacions en públic. I l'hem anat a escoltar mooooltes vegades (de fet crec que ella i el Ramon Mirabet són els artistes que més hem escoltat en directe).
Des del primer moment ens va sorprendre i emocionar la seva bonica i afinada veu. Però a mesura que han anat passant els anys ha anat afegint incentius que fan que sempre gaudim molt dels seus concerts:
  • una cada cop millor capacitat interpretativa de les cançons, 
  • un repertori ampli i divers amb el qual hem anat descobrint noves versions i mica a mica les seves pròpies composicions,
  • l'acompanyament de músics que li proposen nous arranjaments a les cançons i la deslliuren de la guitarra per poder concentrar-se més en la veu i lluir encara més,
  • les "taules" que ha anat agafant sobre l'escenari després de moltíssimes actuacions en directe (festes majors, jornades reivindicatives, celebracions privades...)
Els últims concerts als que he assistit els he gaudit moltíssim perquè el repertori ja no té moments fluixos. Entre les seves pròpies cançons i les versions (m'encanten "Amor sagaç", "Hallellujah", "Put your records on" i...moltes més) el concert no decau mai i es manté sempre en un punt molt alt. I quan l'acompanya el Victu Grané al piano, les cançons encara creixen més amb els arranjaments preciosos que hi donen les tecles.

I ara tot el treball de tants anys de cantar en públic, d'anar treballant més i més cançons, de penjar-ne enregistraments a xarxes socials, de trepitjar escenaris, de dormir poc per poder combinar els assajos i les actuacions, amb la feina i els estudis...tot això ha florit i queda fixat en un primer mini-cd de 5 cançons que la Cèlia ha enregistrat els darrers mesos als estudis de la sala Stroika.
Cinc cançons pròpies interpretades a veu, guitarra, piano (Victu Grané) i bateria (Rutxo Puig):"Nostàlgia", "Guanyant a la por", "L'heroi de les petites coses", "My second home" i "Writing my song".

I el dia de Sant Jordi les presenta en directe i posa a la venda els discos.
Tan de bo els venguis tots en poc temps, Cèlia, i ben aviat puguis posar-te a enregistrar noves cançons!

Us deixo amb el "single" que ha avançat: "My second home", una cançó que parla de la seva segona casa que ha trobat a Irlanda, on ha viatjat diverses vegades i ha trobat una família que l'ha acollit com si fos una segona família.
Gaudiu-ne i feu-ne difusió que... s'ho mereix!


I ara que començarà a ser una mica famosa, que quedi clar... jo vagi ser dels primers a descobrir-la, eh? ;-)