Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

17 d’abr. 2012

Simiocracia

El juny del 2011 vaig fer-me ressò en aquest bloc del vídeo "Españistán" que va ser un fenomen de visites del Youtube a nivell internacional. Era el vídeo promocional d'un còmic en paper que va sortir setmanes més tard i va ser tot un èxit de vendes.
Ara m'acabo d'assabentar (gràcies al company Joan M. Pardillo) que l'Aleix Saló torna a la càrrega amb una nova obra que és la continuació de l'anterior. Es titula "SIMIOCRÀCIA. Crònica de la Gran Ressaca Econòmica" i hauria d'haver sortit a la venda a les llibreries el 12 d'abril, fa pocs dies.
Com va fer l'altra vegada, per fer propaganda i difusió d'aquest nou còmic ha penjat un altre vídeo en la mateixa línia de l'anterior: divertit, interessant i molt divulgatiu, explicant conceptes i fets econòmics de la nostra història recent (des del 2008: ara li toca el rebre a en Zapatero) amb moltes dades i gran sentit de l'humor.
Alguns diran que és un vídeo que peca d'errors contextuals i que és una obra excessivament simple i populista, però penso que és una obra que no deixarà ningú indiferent i que no es pot negar que l'autor té un agut sentit de l'humor i que està esdevenint un gran divulgador de conceptes econòmics i polítics.
El vídeo dura 6'33'' i penso que és millor convidar-vos a veure'l que no pas intentar explicar-lo.
Aquí el teniu.