Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

5 d’abr. 2012

Dóna la cara per la independència

Avui m'ha arribat la informació d'aquesta campanya "Dóna la cara per la independència" i m'hi he adherit de seguida. Amb gran alegria he vist que la meva cara passava a formar part d'una llista de més de 15.000 persones que estic segur que creixerà encara molt més.
De què va la campanya?

El "Dóna la cara" és una nova forma de realitzar una recollida de signatures a favor de la Independència del nostre país. A diferència de la tradicional recollida de signatures, aquí no es demana una signatura sinó una foto i en qualsevol moment tothom pot veure quanta gent hi ha, quins són els pobles o ciutats amb més sentiment independentista, persones conegudes que també hi han participat...

Hi ha 5 raons per a participar al projecte "Dóna la cara":

1 - És transversal: No depen de cap partit polític ni entitat.

2 - És independent: donar la cara no implica donar suport a cap organització, entitat o causa més enllà de declarar-se partidari de la independència.

3 - És personal: tothom pot donar la cara a títol personal, independentment del seu posicionament polític o social. Hi ha gent de totes les edats i ideologies unides per la Independència

4 - És innovador: És una nova forma original i atractiva de declarar-se independentista utilitzant les noves tecnologies.

5 - Objectiu simple: L'únic objectiu d'aquest projecte és aconseguir el màxim de cares possibles a favor de la independència. Aquí hi ets, o no hi ets, no hi ha terme mig.

Es veu que la idea va sorgir durant una reunió del col·lectiu "Berga per la Independència" (BxI), entitat que treballa per a donar a conèixer l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). I un dels seus membres, l'Albert Molina, va crear aquest portal el passat mes de desembre per aglutinar aquest sentiment de manera original i està fent fortuna.

Des del meu respecte cap a la diversitat d'opinions i pensaments només puc dir-vos que, si esteu a favor de la independència de Catalunya, us sumeu a aquesta campanya i hi doneu la vostra cara, com jo he fet.

3 comentaris:

Anna ha dit...

Jo també he donat la cara...
Visca Catalunya...per la Independència...!!!

Toni ha dit...

Molt interessant el blog Eladi. Sempre he pensat que es una de les millors eines de la xarxa això dels blogs i ara trobar un blog d'un company del Junior, de matins de basket per la Salle i alguna que d'altra sortida per cases de colònies es una sensació molt agradable.
Ara els hi toca en aquests infants totes aquestes vivències, enhorabona per aquests 2 que tens i per la familia.
Ens veiem calderí!
Eps!! i jo també m'apunto i donc la cara.

Eladi Martínez ha dit...

Toni, quina gràcia, haver coincidit després de tants anys...
Estarem en contacte, si més no, a través dels respectius blocs.
A reveure!
Eladi