Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

14 d’abr. 2012

Setmana Santa 2012

Hi ha notícies que ja van esdevenint clàssics d'aquest bloc i que reflecteixen el curs de l'any amb els seus cicles:
el resum dels concerts,
l'aniversari del bloc,
les vacances a Calafell i...
...les vacances de Setmana Santa.

Doncs aquí teniu bàsicament un grapat d'imatges que recullen les coses més destacades que vam fer en aquells dies d'aturada del ritme trepidant de la resta de l'any.

  • El dilluns dia 2 d'abril vam anar a passar el dia a Calafell. Ens va fer un dia molt maco i vam coincidir amb el Pol, la Gemma i la Sònia de Súria (amb els que ens trobem cada estiu). Vam jugar, vam passejar, els més valents es van banyar, vam dinar en una terrasseta i vam passar un dia ben agradable.
  • El dimarts dia 3 d'abril vam anar a Sant Mateu de Bages amb la intenció de fer un passeig amb uns carruatges tibats per cavalls. Però plovia i ho vam haver de posposar. Els nens van veure unes quantes eines antigues, uns conills i unes gallines i vam fer un "pla B". Anar a jugar una estona a casa del Guiu i la Rat i després dinar al Molí de Boixeda.
  • El dijous 5 d'abril van venir a dinar els avis Martínez i li van fer al Roc un regal pendent del seu aniversari que li va agradar molt: una porteria de futbol. L'endemà la vam muntar i el Roc no ha parat de xutar-li "caquis".
  • El diumenge 8 d'abril, després d'unes quantes setmanes d'assajos vam passar tot el matí pel poble cantant caramelles. El Roc i jo ja ho havíem fet altres anys, però aquesta era la primera vegada que hi anàvem tots quatre i ens ho vam passar prou bé.
  • Després de la cantada vam anar a casa a fer el dinar de la Mona amb els avis Alarcón, la Rat, el Guiu i l'Albert.
I aquí teniu unes quantes fotos que ho il.lustren tot plegat.