Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

22 d’ag. 2020

Todo *lo*cura


Estem a Calafell i hi ha instal·lat el circ Raluy. Tot el passeig està farcit d'uns cartells que m'han cridat molt l'atenció perquè els trobo magnífics. Anuncien el circ amb un pallasso que treu el cap entre bambalines amb un somriure i unes lletres que diuen TODO "LO"CURA. Al cartell que reprodueixo al principi de la notícia podeu veure l'efecte que produeix la tipografia d'aquestes lletres. Totes les lletres són blanques, menys "LO" que són grogoses.
Això produeix un magnífic joc de paraules i passa de dir que el circ és tot bogeria (locura), a dir que el circ ho pot curar tot... Magnífic!

A més a més, la foto acompanya el significat d'aquest enginyós text. El pallasso fa una cara prou ambigua com perquè el sentis trapella, curiós, dolç, afable, simpàtic... Convida a acostar-t'hi i més si penses que potser et curarà de tots els mals que tinguis.

I finalment el concepte... En el moment de caos i por amb la pandèmia del COVID-19, el circ, les arts en general, són aquelles coses que ens estan guarint l'esperit, ens alimenten la sensibilitat, ens nodreixen i mantenen vius els sentiments.

Llarga vida a la cultura i l'enhorabona als publicistes del circ Raluy!

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Bones vacances familia!!!

Eladi Martínez ha dit...

Això ja s'acaba, però aprofitem-ho fins el final...