Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

6 d’ag. 2020

"72 kilos", un il·lustrador

"72 kilos" és el nom artístic d'Óscar Alonso, un redactor publicitari de Bilbao de 37 anys. Sempre li ha agradat dibuixar i un bon dia, quan pesava 92 kilos, va fer una aposta amb els seus amics i els va dir que s'aprimaria 20 kilos. Va començar a córrer per perdre pes i ho va anar aconseguint. Feia dibuixets amb les sensacions d'abans o després de córrer i reflexions associades i les va començar a publicar en un bloc que va tenir molt èxit. Mica a mica va ser conegut entre els runners i fins i tot publicava els seus dibuixos en una revista especialitzada.
Va aconseguir arribar als 72 quilos i ara ha esdevingut un il·lustrador amb moltíssims seguidors a les xarxes que fa uns dibuixos senzills, amb petits ninotets negres sobre decorats multicolors i reflexions sobre la vida i els sentiments.
No coneixia la seva obra i m'ha encantat.
Què us sembla?















1 comentari:

Roger Berenguer ha dit...

Son molt xulos Eladi, gràcies per fer-nos ho conèixer!