Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

16 de set. 2018

Crims: "El cas Careta" a Catalunya Ràdio


Aquesta temporada ha començat un nou programa a la graella de Catalunya Ràdio.
Es diu "CRIMS" i el fan cada dissabte de 9 a 10 del vespre.
A la web del programa diuen:

"...un programa setmanal d'històries fosques i criminals, dirigit i presentat per Carles Porta amb la col·laboració de Lídia Orriols, que explicarà crims de veritat de manera novel·lada. Relats plens de suspens i intriga que mantindran els oients enganxats a la ràdio i als podcasts que després es podran descarregar..."

Els primers programes els estan dedicant al que ells anomenen "El crim de la bibliotecària de Sentmenat", però els que seguiu aquest bloc ja sabeu que l'assassinat d'aquesta bibliotecària, que era l'Helena Jubany, va acabar amb la detenció, empresonament i posterior suïcidi de la Montse Careta, la nostra amiga que nosaltres seguim defensant que era innocent i va morir injustament.

Al febrer ja li van dedicar un episodi del programa "Víctimas del misterio" de TV1 (enllaç a la notícia)...
Mesos enrere, arrel que dos estudiants de periodisme haguessin començat un seriós i profund treball d'investigació sobre el cas, també havia sortit als mitjans (enllaç a la notícia) (enllaç a una altra notícia)...
Però aquesta vegada sembla diferent...Catalunya Ràdio és un altaveu molt potent...pot ser que ho escolti molta gent... I el programa està molt ben fet i va explicant progressivament la història, presentant els personatges i l'acció de manera novel·lada, plantejant dubtes i mantenint un alt grau d'interès i intriga...

Aquí us deixo els enllaços als 2 primers programes:


CAPÍTOL 1: 
El crim de la bibliotecària de Sentmenat: 100 fulls de sumari i un assassí lliure 17 anys després.
 
CAPÍTOL 2:
Qui va enviar els anònims a l'Helena Jubany? Qui la va drogar?

I ara us demano, siusplau, que compartiu tant com pugueu aquesta notícia (sobretot si teniu contactes a Sabadell) perquè el màxim de gent s'assabenti que estan fent aquest programa, l'escolti i... qui sap? 
Potser tenim la sort que ho escolti la persona indicada en el moment precís...i ens pot ajudar a resoldre el misteri i demostrar la innocència de la Montse.

Moltíssimes gràcies!

5 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Esperem que serveixi d'alguna cosa Eladi, ànims a tots!

Miles ha dit...

És ja aquest dissabte?.
Ja he passat el teu enllaç, i, com diu el Roger, espero i desitjo molts, molts aclariments i respostes.
Miles

Eladi Martínez ha dit...

Roger i Miles,
gràcies pels vostres comentaris i interès. El programa durarà unes quantes setmanes perquè és com una ràdionovel·la que va desgranant el cas.
Algun dia també hi sortirem nosaltres perquè ens han entrevistat...
Tan de bo ho escolti qui ho hagi d'escoltar i provoqui alguna reacció...
Eladi

Sabina Redondo ha dit...

Molta sort en aquesta lluita, Eladi. El patiment de la Montse és menys patiment tenunt-vos al seu costat. Una abraçada i molt ànims!

Eladi Martínez ha dit...

Sabina, moltes gràcies per les teves boniques paraules!
Eladi