Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

1 de set. 2018

Directes al cim! 11S: Fem la República Catalana!

Albert Rivera i Inés Arrimadas van a Alella a treure llaços grocs per sortir a totes les teles espanyoles i mentre estan fent la roda de premsa, la gent d'Alella ja els està tornant a posar.
Uns encaputxats van de matinada a la Bisbal a retirar els llaços grocs i l'endemà el poble s'organitza i els torna a col·locar (tants o més).
Ciutadans convoca una concentració contra la violència i la fractura social i acaba convertint-se en una exhibició de feixisme i ultradreta amb agressió a un càmera de Telemadrid (pensant-se que era de TV3).
Les xarxes socials reaccionen i s'inunden amb el hastag #RiveraQuitameEste, demostrant la solidaritat amb els llaços grocs i la demanda de llibertat dels presos polítics catalans.
Diversos monuments i espais públics arreu d'Espanya i Europa apareixen farcits de llaços grocs simpatitzant amb la causa catalana, però sobretot en defensa de la Democràcia (Parque del Retiro a Madrid, carrers de Bilbao, Millenium Bridge a Londres...)
Tothom preveu que estem arribant a un altre moment molt important en la història de Catalunya (aquesta "tardor calenta" de què tothom parla) i, davant de l'escenari internacional que ens observa i pot acabar accelerant conseqüències, cal demostrar que seguim sent molts i, si pot ser, més que mai.
I això comença amb la manifestació de la Diada d'aquest proper 11 de setembre!
Nosaltres hi tornarem a anar tots 4 amb un dels autocars que s'han organitzat a Calders i des d'aquesta humil tribuna us vull demanar...

...als que els darrers anys hi heu anat, que no defalliu, que hi torneu a anar, que ens ajudeu a demostrar al món que la nostra causa té un recolzament multitudinari que, lluny de minvar, no para de créixer, per molt que intentin reprimir-nos...

...als que no hi heu anat els darrers anys, que valoreu aquests arguments que us he exposat i que si com jo, esteu en contra de tot el que està fent l'Estat Espanyol per reprimir les aspiracions legítimes d'autodeterminar-se del poble català, ens feu confiança a tots els que lluitem per aconseguir un nou estat: la República Catalana, que fugi del model que ens està imposant Espanya...

Tan de bo aconseguim ser més que mai i demostrem al món que, democràticament, pacíficament, però tossudament alçats, no renunciem a aconseguir el nostre objectiu, del qual ens sentim cada cop més a prop!

Veniu tots a la Diada!

Us passo el bonic vídeo al·legòric del camí recorregut que ha fet l'ANC i us animo a deixar-me un comentari comunicant-me que vosaltres també hi vindreu.
I, per descomptat, si us sembla una bona idea, feu córrer aquest post tant com vulgueu i a veure si entre tots aconseguim fer la bola encara més gran!

8 comentaris:

Ona ;) ha dit...

Ens veiem l’onze, directes al cim! 🎗

Unknown ha dit...

Nosaltres i serem un any més!

Eladi Martínez ha dit...

Ona ;), quina il·lusió trobar el teu comentari per aquí!
Bé, l'experiència ens diu que fins i tot és possible que ens vegem a BCN, oi? ;-)
Seria genial!
Però si no és així, farem cadascú força des del seu lloc.
Poso una persona més al comptador!
Petons de colors!
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Mo! Quina il·lusió trobar el teu comentari aquí!
Molt bé, molt bé! Els Salcedo-Vendrell sou de pedra picada i sabia que podia comptar amb vosaltres i segur que una bona colla més de Sant Vicenç!
Doncs, vinga: directes al cim!
Petons de colors!
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Jo també hi seré Eladi, ara més que mai hem de demostrar muscle democràtic!!!

Eladi Martínez ha dit...

Roger!
Sé que dels últims anys te n'has perdut vàries (per feina, per viatges o per mandra) i em sembla molt bé i molt simptomàtic que aquest any hagis decidit no fallar. Tan de bo siguin molts els que com tu trenquin inèrcies dels altres anys i puguem demostrar al món que som tossuts i que som més que mai!
Petons de colors!
Eladi

Àngels Olivera ha dit...

Nosaltres també hi serem com cada any. Petons de colors

Eladi Martínez ha dit...

Àngels!
Gràcies pel teu comentari, ja veig que els de Corbera tampoc no defalliu!
Ens veiem pels nostres carrers! ;-)
Petons de colors!
Eladi