Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

15 de febr. 2018

El cas Careta a "Víctimas del misterio"

Finalment ahir, 14 de febrer de 2018 es va emetre el capítol titulat "Juego macabro" dins del programa "Víctimas del misterio" que tracta l'assassinat de la bibliotecària Helena Jubany i el posterior "cas Careta".
Quan parlo del "cas Careta" em refereixo a la detenció i empresonament de la nostra amiga Montse Careta que després d'uns mesos a la presó va acabar suïcidant-se.
El capítol explica tot el cas i planteja seriosos dubtes sobre la participació de la Montse en l'assassinat de l'Helena Jubany (queda provat que en cap cas va poder ser l'autora material de la seva mort) i deixa clar i evident que l'assassí segueix estant en llibertat.
Hi parlen el Yago i l'Anna, els periodistes que han entomat la re-investigació d'aquest cas des de fa un parell d'anys, hi parla la germana Imma, hi parla l'advocat Cots, hi parla el jutge Horacio, hi parla un dels policies que va investigar el cas, hi parla la Dra Queralt, lingüista forense i hi parlem l'Anna i jo.
Tots anem aportant pinzellades i al final, quan mires el quadre des d'una mica lluny, crec que queda força clara la innocència de la Montse i tots els indicis assenyalen una altra persona.

Us recomano que mireu el capítol (52 minuts) i que el difongueu tan com pugueu, perquè el vegi el màxima de gent i desperti el màxima de consciències i, tan de bo, serveixi per reobrir el cas en base a alguna nova aportació que pugui acabar demostrant la innocència de la Montse i trobant el veritable assassí.

Gràcies per la col·laboració!


2 comentaris:

Sabina Redondo ha dit...

Acabem de veure el capítol d'aquest programa que mai no havíem vist. Sap molt de greu la mort de les dues noies i especialment la Montse perquè segurament va patir molt abans de prendre la decisió del suïcidi.
Potser sí algú veu el programa i té alguna pista nova, pugui servir per alguna cosa.
Ànims Eladi i Anna, heu fet el que fan els bons amics.
Petons de colors als dos 😘😘😘😘

Eladi Martínez ha dit...

Sabina. moltes gràcies pel teu comentari ple de sensibilitat, respecte i estimació.
Petons de colors!