Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

16 de des. 2010

Sobren temes, falta temps

Ja fa més d'un any que escric en aquest bloc. I hi he escrit més de 100 notícies (porto una mitjana d'unes 9 notícies mensuals).
A mi escriure m'encanta. I una de les motivacions per mantenir aquest bloc era la de tenir una excusa (o una obligació) per fer-ho i, de passada, poder donar sortida a aquestes inquietuds literàries.
Quan vaig començar a escriure notícies pensava en els articulistes de la premsa escrita que han d'entregar cada dia (o de manera setmanal) el seu article. Pensava si seria capaç de trobar un tema diferent cada dia per poder desenvolupar un escrit.
I a hores d'ara he de dir-vos que penso que seria capaç de trobar temes per fer un article cada dia. Sobren temes i sobren les ganes d'escriure... El que falta és el temps!

De tant en tant se m'acuden idees sobre les que podria escriure un article per al bloc i les apunto en una llibreta. I ja en tinc unes quantes a la llista d'espera, però sovint l'actualitat les va arraconant i escric sobre coses més immediates: reflexions sobre experiències que he viscut, cròniques de concerts, divulgació d'artistes que m'agraden, comentaris d'actualitat, difusió de poemes propis...
De temes sempre n'hi ha, però el que falta és trobar l'estona per seure, fer una mínima reflexió i redactar el discurs. I sovint, encara que no hi hagi el temps suficient, ho acabo fent perquè poden més les ganes d'escriure que el seny que hauria de dir-me que apagués l'ordinador i me n'anés a dormir perquè ja no són hores...
A veure si avui li faig una mica de cas...