Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

24 d’abr. 2012

6 plaers al Delta de l'Ebre

Els dies 20, 21 i 22 d'abril els vam passar al Delta de l'Ebre amb el programa "Vacances en família" que ofereix tractes avantatjosos en pensions completes en albergs de la Generalitat de Catalunya a famílies amb fills petits.
Des que va néixer el Roc (2005) ho havíem sol.licitat cada any, però mai no ens havia tocat. Aquest any, sí.
Vam marxar el divendres cap allà a les 6 h. de la tarda i després d'una bona tirada de cotxe vam instal.lar-nos a l'Alberg l'Encanyissada del Poble Nou del Delta.
En aquests dos dies m'he adonat de la sort d'haver pogut gaudir, com a mínim, de 6 plaers. I abans que passin més dies vull deixar-ne constància:
  1. El plaer de desconnectar. Hem estat dos dies sencers sense pensar en els problemes i maldecaps que normalment ens acompanyen contínuament. I, a més a més, he estat dos dies sense connectar-me a internet, i això que normalment m'hi passo el dia consultant el correu, el picalapica, etc. Ha estat bé, fer aquesta desconnexió i pensar en altres coses o simplement no pensar en massa res.
  2. El plaer de portar el rumb. És una sensació que sempre tinc quan anem els 4 dins del cotxe cap a uns dies fora de casa. En aquell moment sembla que tot el nostre món estigui dintre del nostre cotxe i que puguem decidir on anem i què farem, sense que res de la resta del món mundial importi massa. Aquesta sensació de portar el rumb real del nostre destí em produeix un gran benestar, em genera un sentiment de protecció vers la meva petita tribu i m'hi fa sentir més lligat i més proper que de costum.
  3. El plaer d'improvisar. En part perquè no vam tenir temps per planificar el cap de setmana, en part perquè ja hi havíem estat una altra vegada i coneixíem una mica la zona, en part perquè volíem anar al ritme dels nens i no atabalar-nos... El cas és que vam arribar al Delta sense saber on volíem anar, què volíem visitar, quin itinerari volíem seguir... I vam anar decidint sobre la marxa, sense estressar-nos i, personalment, considero que encertant molt el caire de l'escapada del cap de setmana. I tot plegat va generar una sensació de llibertat i de relaxament molt agradable.
  4. El plaer d'anar amb els peus descalços per la platja. Gairebé tot el que vam fer va ser estar a diferents platges, passejant-hi, fent castells, jugant a futbol... i tot amb els peus descalços que per a mi és una sensació molt plaent i estimulant.
  5. El plaer de dormir. Sempre ens passa quan dormim fora de casa. Els nens acaben rendits i van a dormir d'hora i nosaltres, que també estem cansats, els hi portem i llavors acabem caient no gaire més tard que ells. I això fa que, acostumats a dormir una quantitat insuficient d'hores cada nit (mai més de 6 h.) fem unes bones dormides terapèutiques i reparadores.
  6. El plaer de passejar agafats amb l'Anna reposadament per la platja, lluny del tràfec quotidià que només ens deixa temps per anar traient-nos la feina de sobre sense parar ni un moment. I recordar i reviure com d'agradable és aquesta sensació.

I amb això i un grapat de fotos... ja ho tindríem.

2 comentaris:

Susana A. ha dit...

És un lloc molt xulo, jo he anat algunes vegades, inclús una quan estudiava amb la universitat, i sempre m'agrada tornar :)

riki ha dit...

molt guais les fotos! és el mateix poblet on vem estar amb el ramon. hi ha una foto que surt el campanar,el vem maleir una miqueta quan tocava les hores a plena nit! quin turment! jajaaj
però en tenim un gran record!!