Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

13 de des. 2019

Classe magistral del professor Shorofsky (Fame)

Quants deveu recordar qui era el professor Shorofsky? Segur que pocs... Era un dels professors de l'escola d'arts en què es basava la sèrie "Fame". El senyor gran de la foto, on també hi surt en Bruno Martelli, que era el meu personatge preferit.
Als anys 80 feien aquesta sèrie i els meus amics i jo no ens la perdíem cap dia i cadascú s'identificava amb algun dels personatges. Jo era el Bruno, un altre era el Leroy, un altre el Dani...
Estàvem enganxadíssims.
I una vegada en el programa Àngel Casas Show van tenir de convidat l'Albert Hague, l'actor que interpretava el professor Shorofsky, que a la vida real era músic, a part d'actor. I a mi em va enlluernar quan va interpretar una peça amb el piano i després la va anar versionant a l'estil de diferents compositors clàssics.
Algun vegada ho havia buscat i no ho havia sabut trobar...
Aquest cap de setmana passat, estàvem amb una colla i, no sé com, va sortir la sèrie Fama i com es deien els seus personatges i vam riure recordant aquella sèrie de la nostra joventut.
El record d'aquella entrevista em va tornar a venir i vaig tornar a buscar-la i aquest cop vaig tenir èxit!
El programa és del 17 de gener del 1984 i els 6 minuts que us recomano es produeixen entre els 1:30:14 i els 1:35:50. L'Albert Hague agafa la melodia de la polca de la cervesa i la interpreta a l'estil de Bach, Mozart, Liszt, Strauss i Gershiwn.

Em sembla d'un domini de la història de la música i de la interpretació impressionants. M'encanta!

Aquí teniu l'enllaç:
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/angel-casas-show/video/5717508/

Si algú té la paciència i la curiositat de mirar-s'ho us agrairia que em deixéssiu un comentari amb la vostra opinió. Gràcies!

I de regal, la caràtula de la sèrie

2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Fama, la veritat és que jo no la recordo massa.. era més de Coche Fantástico, el Equipo A, Magnum... però si que en recordo vagament els personatges que esmentes.
L'actuació del Sr. Hague al Casas Show, molt bona. Domini excel·lent de l'instrument i dels estils de cada compositor. Bona perla trobada a la xarxa Eladi!

Eladi Martínez ha dit...

Roger, doncs jo de Fama no me'n perdia ni un capítol i després fèiem el comentari del capítol amb l'Eduard.. i fèiem volar la imaginació a base de bé...
Eladi