Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

27 de des. 2019

3 vídeos nadalencs

A vegades veig cosetes maques que penso que m'agradaria compartir al bloc i després passen els dies i ja no me'n recordo més. Abans que torni a passar, vull fixar 3 vídeos que he vist fa poc i m'han agradat:

1.- Atrapades en el gènere: fuig, fuig, fuig
Un projecte de la Comissió de Gènere de l'escola Fructuós Gelabert de Barcelona que critica els rols de gènere i compta amb la col·laboració estel·lar i desinteressada dels artistes Rikki (de Xiula), elena Gadel, Mariona Castillo i Clara Peya.

2.- La nadala del Baxi Manresa
Un vídeo molt ben dissenyat en que les veus de Pedro Martínez i Guillem Jou (entrenador i un dels jugadors capitans de l'equip) fan un repàs de les virtuts del club i demanen més pels altres que no per ells mateixos. Acaba dient: "En tenim prou amb patir i lluitar un any més"

3.- "Happy XMas (War is over)"
Versió de la cançó de John Lennon que van fer Ramon Mirabet i la seva banda, acompanyats de la coral "Musical's Choir", interpretada en directe a la basílica de Santa Maria del Mar el passat 21 de desembre... Pell de gallina!