Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

21 de nov. 2019

Gran Recapte d'Aliments 2019


Aquest divendres 22 i dissabte 23 de novembre hi ha una nova edició del Gran Recapte d'Aliments.
Crec que he d'explicar molt poca cosa dels motius d'aquest acte solidari: la crisi fa temps que s'ha instal·lat entre nosaltres i cada cop hi ha més gent que passa dificultats econòmiques. Els bancs d'aliments cada cop tenen més persones que piquen a la porta necessitats d'allò més bàsic i la solidaritat es fa imprescindible.
Fa anys que a casa hi col·laborem amb aportacions d'aliments als supermercats i l'Anna també hi ha anat algun any de voluntària.
Però aquest any hi anirem tots els de casa a fer de voluntaris el divendres a la tarda.
I em ve molt de gust tornar a fer de voluntari. En certa manera no he deixat mai de fer-ne de voluntariat perquè he tirat endavant moltes tasques comunitàries sense cobrar: entrenador d'esport infantil, monitor de lleure, Comissió de Festes, Associació de Veïns, revista LA CALDERINA... Però posar-me el pitrall de voluntari aquest divendres em portarà a records de quan havia participat en la recollida d'aliments per als Balcans o la campanya de recollida de papers i ampolles per a AMPANS o la recollida de joguines de la Creu Roja... I estar amb el millor dels somriures regalant el teu temps i la teva energia per a una bona causa al costat d'altres persones que comparteixen aquest mateix esperit és una sensació molt gratificant que tinc moltes ganes de repetir. Són moments en que sents que un món millor és possible i que tots podem contribuir-hi.
M'hagués agradat fer aquesta notícia amb més temps per animar la gent a participar de voluntaris en aquest Gran Recapte, però surt molt poques hores abans que es produeixi.
Tot i així, si algú s'ho havia plantejat i encara té possibilitats us hi encoratjo de totes totes i, si no podeu participar-hi de voluntaris, almenys col·laboreu-hi fent aportacions materials o econòmiques.



4 comentaris:

Judit Martinez Codorniu ha dit...

Jo he viscut moltes campanyes del gran recapte d'aliments,al treballar molts anys en supermercat,l'esperit sempre és molt macu,l'energia de solidaritat és bonica i com a caixera havia cobrat compres de 200€ que després éren entregades pel recapte.Moments de debò macus de viure...personalment sempre hi col.laborem i aquest any no serà diferent...
M'ha agradat Eladi,el record com la campanya de recollida de reciclatge amb AMPANS,jo també en tinc un grat record...

Eladi Martínez ha dit...

Judit,
va ser una experiència molt maca, plena de moments emotius de solidaritat real. Totalment recomanable! Repetiré!
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Què dir de les recollides d'Ampans! Aquest dissabte no vaig poder ser-hi de voluntari, però evidentment a casa vam col·laborar en aquesta iniciativa tant necessària, per desgràcia!

Eladi Martínez ha dit...

Roger, recollida d'AMPANS = "paper del bo"... jajaja... Però, parlant seriosament, el Gran Recapte o la Marató són actes malauradament necessaris i que ens fan grans com a societat solidària i generosa.
Eladi