Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

7 de nov. 2019

Sense propaganda electoral...gairebé...


En una notícia del 18 de setembre ("Prou propaganda electoral") explicava els passos per sol·licitar l'exclusió de la base de dades a partir de la qual els partits polítics envien la propaganda electoral a les llars. Vaig sol·licitar l'accés Cl@ve, pensant que potser tardaria molt a arribar-me, però al cap de pocs dies vaig rebre'l a la bústia de casa i vaig poder fer els senzills passos que em permetien marcar la casella que em deslliurava d'aquesta innecessària i molesta despesa.
Durant aquesta setmana anava tenint constància que a cases del meu entorn anaven arribant els sobres de propaganda electoral de diversos partits i nosaltres seguíem sense rebre'n...
Que bé!

Però avui hem rebut un "bonic" sobre patriòtic a la bústia, el no-desitjat sobre que il·lustra aquesta notícia: el sobre de VOX. Tot i que per saber que és de VOX has d'obrir-lo perquè enlloc del sobre no ho posa (tot i que l'estampat dóna força pistes del remitent...).
Ja havia sentit a dir que havien esquivat aquesta opció que lliurament havíem escollit uns quants ciutadans de no voler rebre la propaganda electoral, a base de fer una tramesa massiva i anònima a totes les llars, sense haver de consultar la base de dades de la que m'he donat de baixa.

Al sobre hi posava:
ELECTORES RESIDENTES EN:
C PICA D'ESTATS 13
08275 CALDERS
BARCELONA

I, apa... no me n'he pogut escapar...
Però sabeu què? És paper bo... crema molt bé!