Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

12 de nov. 2019

Jo també sóc Tsunami


Va sorgir per sorpresa a primers de setembre... Tsunami Democràtic!
Ningú no sabia qui hi havia al darrere ni què pretenia exactament, però tots hi vam posar confiança i... no ha decebut!
Tsunami Democràtic ens ha fet recuperar la iniciativa, ens ha apujat l'autoestima i ens ha fet canviar l'enfocament de la nostra lluita... Hem passat pantalla!
Cada acte que han convocat ha estat un cop d'efecte amb màxima eficiència, organització, capacitat de mobilització i repercussió internacional.

Des de l'ocupació de l'aeroport de Barcelona el mateix dia de la proclamació de la sentència i l'acció sorpresa d'intent de col.lapse de l'aeroport de Madrid i fins a l'ambiciosa acció d'aquesta setmana per col·lapsar la frontera francesa durant 3 ddies.
I s'ha ajuntat la capacitat d'organització del Tsunami amb les ganes d'una gran majoria dels independentistes catalans de fer el que calgui per forçar la situació i donar l'empenta definitiva per aconseguir els nostres objectius.
I milers i milers de catalans responen a les crides del Tsunami, amb gran coratge i valentia, arriscant-se a rebre agressions, a patir multes, a detencions,a empresonaments, al fred rigorós d'aquesta tardor que es disfressa d'hivern.

I alguns que encara no hem pogut o no hem gosat de participar en cap d'aquestes accions valentes i arriscades, ens sentim representats per totes aquestes gotes d'aigua que constitueixen aquest tsunami imparable que està desbordant l'estat espanyol.
Jo personalment sento admiració i agraïment per tots aquests valents que estan lluitant en nom meu i avui he trobat una petita manera de col·laborar: fer un donatiu al Tsunami Democràtic.

I ho he fet amb molt de gust. Totalment convençut.
I he pensat que potser molta gent que, com jo, se sent representada per aquest Tsunami i encara no ha pogut participar-hi activament a primera línia, podria sumar-se a aquesta manera de col·laborar-hi i per això m'atreveixo a fer-ne difusió.
És fàcil i és segur. Seguiu l'enllaç que trobareu al canal de Telegram del Tsunami Democràtic...


Perquè tota l'organització d'aquestes impecables accions necessita d'un recolzament econòmic per llogar els equips de so, els aliments, els advocats, la cobertura de les multes que s'hauran de pagar... En fi, jo aquí deixo la informació i que cadascú faci el que li sembli...
Tan de bo siguem molts els que puguem subscriure la frase: JO TAMBÉ SÓC TSUNAMI!


2 comentaris:

Jordi ha dit...

Hola Eladi has vist el documental la Gran Mentida? De moment si ningú em demostra el contrari crec que els politics catalans ens han enredat I manipulat. Dirigeixen el poble en diferents conflictes al carrer, per apartar-nos del proposIit original que és fer la DI. El tsunami hauria d'anar dirigit a presionar-los a ells perque aixequin la suspensión de la DI. Però be només és la meva opinió i potser estic equivocat, aquest documental però fa rumiar. Salut desde Osona
Jordi



Eladi Martínez ha dit...

Hola, Jordi,
no he vist el documental de "La gran mentida", però comparteixo l'opinió que alguns polítics realment no volen la independència i van marejant la perdiu. En aquest sentit, Tsunami, CDR's i altres moviments de "democràcia directa" són els que si agafen força fan que ells es moguin i es posin al costat d'aquests moviments per no quedar-se enrere i, si poden, manipular-los en la direcció dels seus interessos. Jo crec que quan Artur Mas es va posar al capdavant de les proclames independentistes va ser un clar exemple d'aquests: abans de ser arrossegat pel poble, s'hi va posar al davant i va surfejar sobre l'onada. I ara potser estem en un altre moment d'aquests.
Salut i República!
Eladi