Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

26 de nov. 2019

"Blackbird" (The Beatles)

Fa dies que tinc aquesta cançó ficada dins del cap a totes hores i la trobo preciosa.
La culpa la té el Ramon Mirabet, que en una gira recent que va fer pels Estats Units, la va interpretar amb el guitarrista de jazz Stanley Jordan en una versió molt interessant:


La cançó és original dels Beatles i la van incloure a l'àlbum blanc del 1968. Té una melodia hipnòtica i molt bonica que aquests dies he escoltat en múltiples versions i, de moment, encara no em cansa.

Aquí teniu l'original amb la veu de Paul McCartney i alguna altra versió:

 

 

 


2 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

És molt bona, potser no de les més conegudes dels Quatre de Liverpool però a mi també m'agrada molt! Interessants les versions també..

Eladi Martínez ha dit...

És boníssima! Com gairebé totes les que van fer els Fab Four! Per cert, els Mersey Beatles tornen al Palau de la Música el proper dissabte 21 de desembre... Ahí lo dejo!
Eladi