Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

4 de jul. 2018

Videoregal per a la jubilació del Miles


Si seguiu aquest bloc ja sabeu que quan el Miles es va jubilar li vaig dedicar un bonic poema de Gabriel Celaya que es diu "Educar" (veure notícia).
Com que vaig veure que li havia agradat molt vaig tenir una idea per regalar-li el dia que tots els companys del claustre li féssim la petita festa de comiat que fem a tots els que es jubilen: fer-ne un videopoema amb la participació d'alumnes que haguessin tingut el Miles de tutor.
Vaig pensar-hi una mica i vaig fer un petit guió de les imatges que podien il·lustrar el poema i ho vaig compartir amb les dues Pilars de l'escola. Vam decidir que els protagonistes de les imatges podien ser els alumnes que han fet segon de primària, que són els darrers que el Miles va tenir com a tutor.
També vaig pensar que seria maco que la veu la posessin alumnes de diverses generacions que l'havien tingut de tutor i vaig buscar-ne uns quants de 2n, de 4t, de 6è i de 3r d'ESO.
Val a dir que tots els alumnes van estar encantats de participar en aquest regal per al seu estimat Miles i que van saber guardar el secret fins al final.
Un cop  enregistrades les veus, vam coordinar amb les Pilars, l'Olga i la Tània (les tutores de 2n) com distribuiríem els alumnes i com aconseguiríem tot el material que necessitàvem per enregistrar les escenes.
I finalment un tarda d'un dijous vam fer un enregistrament de totes les escenes, de pressa i corrent, gairebé sense repetir cap presa. Si haguéssim tingut més temps potser ho podríem haver fet una mica millor, però tot i així estic molt orgullós del resultat final i sé que al Miles li ha agradat molt que és el que realment importa.
De fet, m'ha agradat tant que no puc evitar compartir-ho aquí al meu bloc i aprofito per donar les gràcies a tots els alumnes i companys que m'han ajudat a fer realitat aquesta idea.
I l'enhorabona al Miles per la merescuda jubilació i la bona feina i immillorable record que ha deixat entre totes les persones amb qui ha compartit el seu bon fer com a mestre i persona.


4 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Fantàstic Eladi, com sempre! Regal preciós que segur que ha emocionat al Miles.

Eladi Martínez ha dit...

Oi que ha quedat bé? Gràcies!
Eladi

Miles ha dit...

No ha quedat bé...

Ha quedat "superbéééé"!!! o millor dit...

...............

(Escriu tu mateix la paraula que falta).

Moltes gràcies Eladi!

La cançó - el lobito bueno - ya saps que ha estat una de les que sempre he ensenyat als meus alumnes perquè m'encanta.

I la cançó - Aprenent -... què vols que et digui?

Aquesta promoció de nens/es va ser la darrera, és veritat, i per mi va ser molt emotiu poder veure´ls.

I "la coletilla" final del meu Jordi...NO TÉ PREUUU!

Moltes gràcies novament i molt petons de colors a tota la família.

Miles

Eladi Martínez ha dit...

Miles, la paraula que falta és REQUETEBÉ I estic contentíssim que t'hagi agradat aquest record.
Petons de colors i fins aviat!
Eladi