Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

8 de jul. 2018

Viatge a Madrid

Mai no havia visitat Madrid i als meus 49 anys ho vaig fer per primera vegada convidat, amb tota la família, per la meva sogra (en nom seu i del difunt Xep). Un cap de setmana amb totes les despeses pagades: viatge en AVE, nits d'hotel, tots els àpats i les entrades per veure el musical de "El Rey León". O sigui que he de començar donant-li MOLTES GRÀCIES a la Mª Dolors.
Va ser un viatge fantàstic per molts motius:

1.- Anar amb l'AVE (que tampoc no hi havia anat mai) a 300 km/h sense ni adonar-te'n i plantar-te a Madrid en 2 hores.
2.- Ensopegar un hotel fantàstic en un barri cèntric (Lavapiés) unes instal·lacions cuidades i confortables i un personal exquisit que ens va tractar de manera fantàstica: Hotel Artrip.
3.- Els 3 dies vaig anar amb el llaç groc i el cartell de "Llibertat presos polítics" i en cap moment no vaig tenir cap mena de problema ni tensió. La immensa majoria de la gent de Madrid van ser molt amables (ells llueixen les seves banderes per tot arreu -fins i tot als Donuts- i jo les meves i tots tan amics).
4.- A pocs dies del dia de l'Orgull Gay, vam trobar una ciutat que dóna recolzament total al col·lectiu LGTB i estava plena de banderes de l'arc de Sant Martí.
5.- Vam passejar una mica per alguns carrers i vam agafar els busos turístics per fer una pinzellada dels monuments i llocs emblemàtics: Plaza del Sol, Santiago Bernabeu, Congreso de los Diputados, Gran Vía, Cibeles, Puerta de Alcalá, Palacio Real, Catedral de la Almudena, Plaza Mayor, Faro de Moncloa, Rastro, Parque del Retiro... Ens va faltar entrar a algun museu però anant amb nens ens va semblar que no donava per a tant... Queda pendent...
6.- Vam gaudir del musical "El Rey León" al teatro Lope de Vega. Un musical d'una producció extraordinària i gran qualitat que no haguéssim anat a veure mai (pel preu i la llunyania) si no ens hi haguessin convidat.

En definitiva, un viatge fantàstic a un lloc molt interessant i agradable on fàcilment podríem tornar-hi amb l'Anna per aprofundir les pinzellades que hem vist i per visitar algun museu...

P.S. I vaig descobrir el que significava un fragment d'una cançó del Joaquín Sabina. A "Caballo de cartón" deia: "Tirso de Molina, Sol, Gran Vía, Tribunal...": són 4 estacions que venen seguides a la línia blava L1 del Metro de Madrid...

Acabo amb aquest vídeo de record:

6 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Esteu tots molt macos Eladi, quin gran regal de la Mª Dolors!!!

Mª Dolors Salvador Gili ha dit...

Sí, va ser un viatge agradable i emotiu, ja que no el vàrem poder fer en la seva època i com tocava. Vaig creure que s'havia de fer amb tots els que en els moments durs es van bolcar a tot el que fes falta. Tots set se'm van portar molt bé, amb tot el que encara ara ens fa falta: apreci i estimació. Gràcies a vosaltres, fills i nets, per tot. I també gràcies a tots els que hi van col·laborar i van tenir la idea "D'UN VIATGE". Moltes gràcies a tots. Gràcies i una abraçada a tots.

Anna ha dit...

Una altra escapada familiar, d aquelles que tant t agradaven. Aquestes fa temps que estava ajornada. Arriba el tren, a ll andana la teva maleta no hi és...però sí, tambe vens, dins dels nostres cors....allà on hi tenim un raconet per tu, i on no hi ha dia que no hi pensem. Un petò allà on siguis...
Gracies mama per aquest regal..ha estat fantàstic

Eladi Martínez ha dit...

Roger, gràcies pel comentari!
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Mª Dolors, està bé que tots ens donem les gràcies a tots. Senyal que tots estem agraïts i contents de tenir-nos els uns als altres.
Petons de colors!
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Anna,
ell sempre hi serà amb nosaltres.
Petons de colors!
Eladi