Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

28 de gen. 2017

Ramon Mirabet un altre cop

Ahir vam tornar a anar de concert per gaudir de la música del Ramon Mirabet.
Al final del concert, quan esperàvem per saludar-lo i fer-nos una foto amb ell, recordava totes les vegades que l'he anat a veure: Balsareny, Torelló, Voilà (Manresa), Port d'Aiguablava (Sitges), Sala Apolo (BCN), Banyoles, Sitges i ahir al Teatre Conservatori (Manresa): 8!!

Crec que a cap altre artista l'he anat a veure 8 vegades.

I avui pensava que, a més a més de ser l'artista a qui he anat a veure més vegades en directe, segurament devia ser a qui he dedicat més entrades al meu bloc. He fet una mica de recerca i he descobert que he publicat 12 notícies (i la d'avui serà la número 13) relacionades amb ell (podeu llegir-les clicant sobre cada enllaç):



Fa temps que fem camí "junts" i presumeixo d'haver-lo descobert i apreciat quan encara gairebé ningú no coneixia el seu talent ni les seves cançons. I d'haver anat als seus primers concerts, amb sales amb només 20-30 persones on hi anava en format acústic amb el Sergio (guitarra) i el Mario (cors)...
Quan ara el veig actuant a la gala del Català de l'Any, posant música a l'espot d'estiu de la cervesa Estrella Damm o interpretant la sintonia de la Marató de TV3 no puc evitar enorgullir-me'n, com si això li estigués passant a un amic meu...

Avui al matí el Ramon ha posat un post al seu facebook dient:

"En nits com la d'ahir un se n'adona que la música és el que més ens uneix a tots...
Gràcies Manresa! Fins aviat!"


I jo li he contestat:

"Gracies a tu per encomanar-nos-ho, per la veu, per les cançons, pels musicassos que ens portes, pel somriure, per la sensibilitat, per l'autenticitat, per la simpatia, per la veritat que transmets, per recordar-te de "la colla de Calders", per fer-nos sentir especials, per la màgia i per deixar-nos amb ganes de tornar-te a venir a veure moltes mes vegades. Molts petons de colors!!!"

I així ho deixo, amb el convenciment que encara tinc ganes d'anar-lo a veure moltes més vegades i de dedicar-li més entrades al meu bloc.

Moltes gràcies, Ramon!!

Si voleu saber el perquè haureu d'anar a algun dels seus concerts... no us en penedireu!
Acabo amb dues fotos.