Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

20 de jul. 2014

Un altre sopar de la Germandat

L'any passat vaig fer una notícia on vaig explicar l'origen del sopar de la Germandat, una cita anual en que ens trobem les meves germanes (menys el Sergi que viu a Brasil i de moment no s'hi pot afegir) a casa nostra a Calders un dia d'estiu per banyar-nos a la piscineta i passar una bona estona de convivència fraternal amb un sopar a la fresca (veure notícia del 2013).
Doncs aquest any estem molt contents d'haver repetit la cita, amb un membre més (el Jan, l'últim nebodet, fill de la Raquel i el Ramon) i mantenint les bones sensacions de cada any. I cada any ho immortalitzem amb una foto dels germans que ens permetran veure com anem envellint mica a mica sense perdre aquest contacte, relació i bon humor.

Llarga vida als sopars de la Germandat!!

Acabo amb un grapat de fotos de la trobada d'aquest 2014 i una presentació amb una foto de cada any des de la del 2009 (de moment 6 fotos que esperem que acabin sent mooooltes més)











6 comentaris:

Anna ha dit...

Molt bé una vetllada molt agradable. Això de les fotos any a any dels germans em recorda una que corre per internet d´unes germanes que es van fotografiar al llarg de 30 anys...ho superareu...jijiji....
Llarga vida als sopars de la Germandat... ara l' any vinent menys de tot...i una truita..eh Olga...jijiji

Judit Martinez ha dit...

llarga vida als sopars de germandat.Com sempre gràcies als amfitrions de la casa,i a la resta gràcies pel menjar per la bona companyia i que per molts anys més ho poguem repetir....
Anna gràcies per les fotos.Riki i Mon boníssim el vermuth-aperitiu,Olga molt bona la truita i Mon boníssims els mojitos....
Que per molts anys hi siguem tots i més si és possible,i hi poguem tornar!!

Eladi i Ana (pares) ha dit...

Eladi i Anna: Una vegada més, felicitats per aquestes iniciatives, per nosaltres són molt emotives i valorem molt positivament aquestes trobades. Perquè tots plegats, grans i petits féu créixer els valors de la familia. Petons de colors per a tots.

txetxu ha dit...

...cosinades a Gualba...
...sopar de la germandat...
...trobades a Perafita...

Quantes coses bones que tinc ganes de viure un dia no gaire llunyà!!

Bon estiu a tots!
Txetxu

Eladi Martínez ha dit...

Tots estem d'acord en la valoració d'aquestes trobades i amb les ganes de repetir-les. Esperem que aquest dia "no gaire llunyà" que espera el Txetxu realment no sigui gaire llunyà.
Petons de colors per a tots!

riki ha dit...

quina il·lusió em fa repetir un any més el sopar de germandat!aquest any vaig poder venir molt ben acompanyada, amb el ramon i el jan. se'm va fer molt curt. espero poder-ho repetir cada any i que en un futur no molt llunyà poguem ser-hi tots.
molt xula la foto anna! la de germans i les de record del dia, sempre és maco reviure-ho per mitjà de les fotos.
gràcies als anfitrions per posar la casa in a la resta per ser-hi.