Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

21 de jul. 2014

Ara és l'hora

Anem escalfant motors pel moment històric que es va acostant: l'11-9 i el 9-11.
L'11 de setembre estem convocats a Barcelona per fer una "V" gegant omplint la Diagonal i la Gran Via de la ciutat de Barcelona. Una "V" de Voluntat, de Votar i de Victòria.
Si aquest acte de la Diada torna a ser multitudinari (com ho van ser la manifestació de Barcelona del 2012 i la Via Catalana del 2013) estarem una mica més a prop d'aconseguir poder votar el 9 de novembre i respondre la pregunta que ens pot portar cap a la independència:

Vol que Catalunya esdevingui un estat? 
En cas afirmatiu, vol que aquest estat sigui independent?

A casa nostra ja ens hem apuntat per anar a formar part de la "V" gegant i tenim clar que votarem "Sí. Sí". Ara no és moment de defallir perquè estem en un punt culminant de la nostra història.

A la plana web de la campanya "Ara és l'hora" hi ha un Manifest que explica que ara és l'hora de: la gent, la democràcia, la unitat, la generositat, la valentia, l'excel.lència i, finalment, que ara és l'hora de votar i guanyar.
L'ANC i Omnium Cultural han unit un cop més els seus esforços i la seva energia al servei del país i han difós un altre vídeo que anima a no deixar passar aquest moment històric.
Jo no puc fer res més que agrair-los-ho, aplaudir-los i col.laborar a difondre el seu missatge que em faig meu:
ARA ÉS L'HORA!!